2777
2789
عنوان

شوهزمو زدم😐😐

343 بازدید | 21 پست

از خونه مامانش اومدیم بحثمون شد

گفت فاطمه رو مخ من نرو تمومش کن.گفتم تموم نمیکنم باید حل بشه داد زد عصبیم نکن بزنمتتت

منم بهم بر خورد گفتم واسه من صداتو بالا نبر یه لحظه تو تصمیم آنی یه سیلی زدم تو صورتش😐😐😐😐😐😐😐😐

اونم رفت تو شک و ساکت شد و رفت درار کشید رو تتک

من همیشه تو عصبانیتش ساکت میشدم که دعوا بالا نگیره یا اتفاق بدی بیوفته نمیدونم از کجا جرئت پیدا کردم و زدمش😐😐😐

اون قبلا اول بارداریم یه بار سیلی بهم زد یه بار هم موهامو کشید و از در خونه کشوندم تو راهرو

الان برم معذرت خواهی یا اون باید بیاد منت کشی؟کارم خیلی بد بود؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

تو عصبانیت بودی ایرادی نداره از دلش در بیار

ب هرحال از آهن نیستی شاید توام ی لحظه عصبی شدی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه زدن تو و زدن اون واسه همدیگ عادی نشه چون میگی قبلا هم زدتت بچه هم داری؟جلو بچت زدی؟

امیدوارم.هیچوقت نمیزد منو اولین بارش بود اون موقع خیلی تعجب کردم همیشه هم تو دعوا ساکت میشم که یه موقع نزنه دستش باز شه

نه بابا باردارم بچه ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

تو عصبانیت بودی ایرادی نداره از دلش در بیار ب هرحال از آهن نیستی شاید توام ی لحظه عصبی شدی

🤦♀️🤦♀️اره واقعا از وقتیم باردار شوم کم اعصاب ترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

دمت گرم

😂😂😂🤦♀️خیلی ادم ارومی بودم واقعا

یه کارایی کرد من از پوسته اروم و مهربونم درومدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

یکی از فوبیا هام اینه بجای یه بحث متمدنانه از سرو و کولش آویزون شم بزنمش طبیعیه😂🫠👌🏻

😂😂😂حالا نه در اون حد ولی من یه مدت خیلی یاکت و خوب بودم خیلییی همسرم پرو شده بود و با خانوادش اذیتم کردن

از وقتی یکم غرغرو و عصبی شدم خیلی پسر خوبی شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

😂😂😂حالا نه در اون حد ولی من یه مدت خیلی یاکت و خوب بودم خیلییی همسرم پرو شده بود و با خانوادش اذی ...

نه قشنگم اصلا درستش همینه😂

منم هر چند وقت یکبار باید داداشامو بشونم سر جاشون حساب ببرن😂🫠👍