2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22470 بازدید | 445 پست
منم حس میکنم مخ زنیه ولی هب خوش چهرس اگ واقن راس میگع بگو ایران زندگی کنیم منو شوهرم تو اینستاگرام ا ...

من خودم دوست دارم ایران زندگی نکنم

اما عراق رو هم دوست ندارم

اگر بخوام جواب مثبت بدم میگم دبی زندگی کنیم

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایمونم خاستگار عراقی داشت چندسال پیش رد کرد بااین موقعیت مالیش فوق العاده بود و دوست عمودختره بود و شناخت کامل داشت ولی پسره به دختره گفت من برات هیچی کم نمی زارم ولی شاید همسر دوم هم بگیرم 😁

عزیزم اومده ایران من از نزدیک دیدمش با خودش صحبت کردم در ضمن یکم روی صحبت کردنتون کار کنید مشخصه از ...

اما فرهنگشون هنوز مثل جاهلیته تعدد ازدواج و زیاد بچه میارن و زن هیچ نظری نداره اونو تو جوونای بیست تا سی سالشون همینن وتنهایی میرن عشق وحال دبی وترکیه و سلمانیه که مرکز تفریح عراقیاس 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

من خودم دوست دارم ایران زندگی نکنم اما عراق رو هم دوست ندارم اگر بخوام جواب مثبت بدم میگم دبی زندگ ...

الان اومده خونتون خواستگاری؟

یا همینجوری از خودت فقط گفته ؟

مامان بابات اصلا اجازه میدن؟

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من خودم دوست دارم ایران زندگی نکنم اما عراق رو هم دوست ندارم اگر بخوام جواب مثبت بدم میگم دبی زندگ ...

ا کجا اینقد مطمعنی ک میخواد باهات ازدواج کنه ک برنامه کجا زندگی کنیو چیدی

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...