2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22528 بازدید | 445 پست

بنظرت خونوادت قبول میکنه؟؟؟

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکلت کرده😂😂میاد ترو بگیرع برات لندکروز بگیره؟خودتو گول زدی دوتا زر زده مختو بزنع😂😂😂این پسره ین ...

😂😂✌

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...
من شک میکردم بهش!زیادی خوب جلوه میده دیگه!واقعا همه اینکارا رو میکنه؟تفاوت فرهنگی هست و اینکه تو کشو ...

همش الکیه بابا چ زودباورین😂میخاد مخ بزنه ازاین حرفا ب مام زیاد زدن 😂😂😂اون میخاد مخ برنه

😂😂✌

نه حدایی شما باور میکنی؟😂😂ینی تو عربا زن خوشکل نیست اصلا بیاد ایرانی بگیره اینی ک میتونه لندکروز بگیره یا تو محل خودشون ایرانی نیس؟😂این مخاد استارترو بلند کنه چارتاچرت میگه

جان من مخ زنی اینستا رو دیگه خواستگاری حساب نکنید

من و شوهرم تو اینستاگرام اشنا شدیم😐

اسکلت کرده😂😂میاد ترو بگیرع برات لندکروز بگیره؟خودتو گول زدی دوتا زر زده مختو بزنع😂😂😂این پسره ین ...

عزیزم اومده ایران من از نزدیک دیدمش با خودش صحبت کردم

در ضمن یکم روی صحبت کردنتون کار کنید مشخصه از چه قماش ادمایی هستین

همه مثل شما بی لول نیستن ک هر کسی بیادبهشون پیشنهاد بده.... 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
نه حدایی شما باور میکنی؟😂😂ینی تو عربا زن خوشکل نیست اصلا بیاد ایرانی بگیره اینی ک میتونه لندکروز ب ...

منم حس میکنم مخ زنیه ولی هب خوش چهرس اگ واقن راس میگع بگو ایران زندگی کنیم منو شوهرم تو اینستاگرام اشنا شدیم هنوز کسی نمیدونه🙅🙆

قبول نمیکنم 

ی چی این وسط مشکوکه 

خانواده شو تیر و طایفه شو میشناسی 

خیلی ریسک بزرگیه 

خوب تحقیق کن 

خونه و ماشین چشمتو کور نکنه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
کم 

انلاین شدم فقط جواب شما رو بدم من خودم عرب زبان آبادانم با عراقیا زیاد برخورد داشتیم شوهر خاله م عراقیه و خیلی وعده داده بود بهش هیییییچ کدوم عملی نشد تازه خاله م زن دومشه و شش تا پچه داره از زن اولش الانم ایرانه خونه مادربزرگم دوماد سرخونه س مرزها بسته س و بیکاره نمیگم همشون همینن وضعشون از ما بهتر شده چون ارزش پول ما اومده پایین 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️