2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 146 پست
اینم حرف جدیدبعضی عروساس کرونافقط تو فامیل شوهراشونه ازخانواده خودشون دور

کلا از اینجور ادما خوشم نمیام 

ادم وقتی ازدواج میکنه همون حقی که برای خانواده ی خودش قائله باید برای خانواده ی همسرشم قائل باشه

اگر خیلی به فکر بچش بود و از کرونا میترسید میگفت به خواهرای خودمم میگن نیان فقط مامانا بیان

این اداها واسه چیه من نمیدونم والا

انگار پسر از زیر بوته به عمل اومده

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
ن به نظر من به برادرشون هم نباید بگن اخه ابن عروس جسارت و بی ادبی کرده اگر اینها اینو بگن  تصور ...

اره درسته 

گاهی عروسا فکرمیکنن فقط خانواده خودشون مهمه و شوهرشون از زیر بوته دراومده 

بهتر ک نرن و زنگ بزنن تبریک بگن و بگن نیومدیم چون خانومت گفتن ک نیاین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلو برادرم میگه این حرفارو

خب پس دیگه شمام اصلا براتون مهم نباشه حتما واداشت به نرفتنتون راضیه دیگه اگه نبود خب یا جلو خانمش می گرفت یا حداقل جلوی شما یه تذکری به خانمش میداد یا حالا یه چیزی میگفت که شما بفهمین اینقدم مهم نیست که اون داره بزرگش میکنه ،والا اگه من بودم که  با این سکوت داداشت که هیچی حاضر نیست بگه حداقل تا چهل روز نمیرفتم

خب یگو پس خونواده خودتم نباید بیان اگه اینجوریه  کرونا فقط واسه شماست؟ البته اینم بگم زن د ...

هیچوقت ارزوی بد نکن برای کسی که به خودتون برمیگرده عزیزم. زنداداشت راست میگه ادم با خانواده خودش راحت تره تا خانواده همسرش بخصوص اگ مث من با خانواده همسرش رودربایستی داشته باشه بزارید هر جور راحته زندگی کنه.

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤

گفتن نداره بخدا ازوقتی ازدواج کردن تولدش سالگرد ازدواج روز معلم همه مراسمات که بهش مربوط میشه کادو بردیم برا ش حتی خبر بارداریشو فهمیدیم کادم گرفتیم جنسیت بچه مشخص شد کادو بردیم براش ولی دریغ از ذوق کردن و جبران

گفتن نداره بخدا ازوقتی ازدواج کردن تولدش سالگرد ازدواج روز معلم همه مراسمات که بهش مربوط میشه کادو ب ...

فک کنم حسودی میکنه ازتون خوشش نمیاد.اینجوری خوب نیست باید آدم جواب محبتو بده

خدایا شکرت🌸
من که باردار نیستم شیش ماه هست رنگ هیچ کس رو هم ندیدم  حق داره اگر رعایت میکنه منم بودم سخت م ...

حرفتون درسته

منم نظرم همینه 

ولی میگم که فقط خانواده شوهر کرونا و یا ناقل که نیستن

خانواده خودش هم ممکنه ناقل باشن یا کرونا داشته باشن

به نظر من طرف بیش تر داره کرونا رو بهونه میکنه

اتفاقا شاید منم زایمان کنم همچین تفکری داشته باشم چون شوهر منم یدونه پسره اما میذارم حداقل یه بار بی ...

چرا گلم؟او نام حق دارن بیان برادرزادشونو ببینن،گناه دارنباید خودتو جای طرفت بزاری فک کن زن داداش خودت اینجور برخوردی داشته باشه ناراحت نمیشی؟

فک کنم حسودی میکنه ازتون خوشش نمیاد.اینجوری خوب نیست باید آدم جواب محبتو بده

اینم بگم ما یه خانواده معمولی هستیم توحجاب ولی ایشون خبلی محجبه هستن شاید به خاطر این زیاد مارو دوست نداره

شما هم به نظر من تلفنی به برادرتون تبریک بگید و بهش هم بگین به خاطر کرونا و رعایت پروتکل بهداشتی نمیاین

تصویری مثل اسکایپ و واتساپ نوزاد رو ببینید

اصلا به هیچ وجه نرید خونشون

چون یه چیزی بشه میفته گردن شما

برارید اگر چیزی شد بیفته گردن خودشون

ولی اگر دیدین بعدا اتفاقی افتاد یا خودشون رعایت نکردن سربسته به برادرتون بگین