2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 146 پست
طاقت نمییارم که نرم هنوز بدنیا نیومده دلم پره میکشه براش    

ببین از یک نظر شاید زن داداشت دوست نداره روزایی که تازه زایمان کرده و خوب حتما قیافه اش به هم ریخته و خسته است شما نبینینش که من میتونم بهش حق بدم 

خودت زن داداشت رو میشناسی اگه همیشه بین خانواده خودش و شما فرق نمیزاره اولین بارش هست خوب قطعا برای همینه اما اگه همیشه فرق گذاشته و کلا اخلاقش اینه خوب داداش شما هم نباید اجازه بدن خانواده ایشون هم بیان‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادره نگرانه دست خودش نیست که 

کار اونم اشتباهه ولی ب روش نیارین 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب میتونم‌بپرسم چرا تفکراتتون اینجوریه؟ به خونواده خودتم اجازه نمیدی بیان؟

چون خون به جیگرم کردن به زمین گرم زدن منو شوهرمو اما بازهم من احترام گذاشتم.شوهرم و من فقط از بابت اینکه والدینش هستن میریم که به قول خودش نفرین نکنن وگرنه همه مردم میگن شما چه دلی داری میری و صدات درنمیاد. نه خانواده خودم از گل نازکتر به شوهرم نگفتن

نه میگه خواهرم خونه هستن از بیرون نمییان که کرونا داشته باشن

اها خب وقتی براخونواده خودش این قوانینو نذاشته واقعا حرکتش زشت بوده

اگه کلا میترسه برا کرونا کلا خونواده خودشم نباید برن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

اتفاقا شاید منم زایمان کنم همچین تفکری داشته باشم چون شوهر منم یدونه پسره اما میذارم حداقل یه بار بی ...

تفکرتون خیلی بده

پسر هم خانواده داره و دوست داره خانوادش بیان بچشو ببینن

اینجاس که میگن بلوغ رفتاری و فکری مهمه

شاید شما یچیزی بهش گفتین ک داره اینجوری میگ.

خونواده همسرم وقتی میومدن خونمون حاضر بودم جونمو بیارم بذارم براشون.دقیقا بچه منم نوه اوله.هنو وسایلاشو نچیده بودم گفتن میایم وسیله هارو ببینیم.شوهرم شام گرفت اومدن.ولی الا مادرشوهرمو تازه شناختم.منم گفتم انشالله بچم بسلامتی بیاد اصن محلشون نمیدم.لیاقت نداره 

ندانم گرا....
تفکرتون خیلی بده پسر هم خانواده داره و دوست داره خانوادش بیان بچشو ببینن اینجاس که میگن بلوغ رفتار ...

بیان ببین. اما شما چیزی از زندگی من نمیدونی. حتی ممکنه بچمو ببرن از کنارم. اینا اینطور آدمن که دنیا به خودش ندیده

تو این شرایط کرونا نباید بی مهابا رفت دیدن نوزاد اما ...... اما ایا این عروس برای خانواده ی خود ...

من که باردار نیستم شیش ماه هست رنگ هیچ کس رو هم ندیدم 

حق داره اگر رعایت میکنه

منم بودم سخت میگرفتم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
شما به داداشتون بگید داداش ما کی بیایم بچرو ببینیم داداشتم با زنش مشورت میکنه بهتون میگه دیگه 

ن به نظر من به برادرشون هم نباید بگن اخه ابن عروس جسارت و بی ادبی کرده اگر اینها اینو بگن  تصور میشه حق با عروسه 

به نظر من به نشانه ی اعتراض اصلا  نباید برن ایتجوری همیشه راحت میشن از این بی ادبیها 

در ضمن اگر برن عروس شروع میکنه وای خانوادت اومدن ولی کمک نکردن ال کردن بل کردن بیشترخودشون را جلو برادرشون بی ارزش میکنن باید این حرفو بهونه کنن و نرن تهش زبون عروس خانم برا همه چی کوتاه میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

عروس خاله ی من هم چند سال پیش وقتی بچش به دنیا اومد و خاله هام ودختر خاله هام  رفتن دیدنش خودشو ومامانش اون بیچاره ها رو خیلی  بی احترام  کرد به این دلیل که میگفت من تازه زایمان کردم وباید تو ارامش باشم سر همین موضوع  پسر خالم لج کرد و نزدیک بود طلاق ش بده ولی خالم اجازه نداد 

اون حاملس روحیش حساسه.حق داره کرونا شوخی نداره.چندوقت پیش اخبار نشون میدادبچه21روزه کرونا گرفته بود.مادرت نوه شه  باید بره سربزنه ولی چون زنداداشت حساسه ماسک واینچیزا بزنه.خاله ام یماه نوش بدنیا اومده تازه دیروز رفت بهش سرزد.گفت عروسم گفته مادرم هست.گفت خالم شاید خوششون نیاد  کروناهه میترسم واسه بچه

خدایا شکرت🌸