2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 146 پست

اگه بدونم خانواده خودش آزادن برن وبیان وفقط به من وخانوادم گیربده تاآخرعمرم تو صورت بچشم نگاه نمیکنم حالا میخوادیه دونه باشه میخوادصد تا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طاقت نمییارم که نرم هنوز بدنیا نیومده دلم پره میکشه براش    

خب دیگه تا این حد وابستگی به برادرتون دارین پس عروستون حق داره رک باشه 

ولی یادت باشه اگر به خودتون احترام نزارین برا امیشه اون پررو و رک ناراحتتون خواهد کردو تهش برادرتون هم ازتون دور میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چه ربطی داره که خواهرای خودش خونن و‌میتونن بیان یعنی هیچکدوم از اعضای خانوادش بیرون نمیرن؟ 

من جای شما بودم میگفتم ما از این رسما نداریم، بخاطر کرونا هم خودمون نمیایم و‌ هرموقع صلاح باشه میایم

مادرتون که شاغل نیست بره، واسه دیدن نوه ی خودش باید از ایشون اجازه بگیره؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
نه میگه خواهرم خونه هستن از بیرون نمییان که کرونا داشته باشن

خواهرش خونه است

بقیه اعضای خونواده که خونه نیستن

خانواده شوهر که فقط ناقل نمیشن

ممکنه همون خانواده خودش یکیشون ناقل باشن و متوجه نباشن

عزیزم بزار به حساب استرس و نگرانی که داره،شما ها هم عجله نکنین ،به مامانتم بگو اصلا مهم نیست حالا ده روزم اینور اون ور شد مهم نیست،ولی بزار واداشت در جریان باشه که به خاطر سخت گیریای خانمش بوده که نرفتین،بعدش خود زنداداشت از نرفتنتون حس بدی بهش دست میده،و پشیمون میشه اونوقت با ذوق و شوق منتظرتون می مونه. مگه اینکه خیلی خیلی بد جنس باشه که بعید میدونم

طاقت نمییارم که نرم هنوز بدنیا نیومده دلم پره میکشه براش    

واقعا چرا خواهر شوهر های من اصلا خیلی برای پسرم ایجوری نمیکنن براشون مهم نیست ولی ما برای پسر داداشمون خودمونو کشتیم ولی اینا ن نه ماهه ک باردارم ی بار نیومدن بگن مردی یا زنده ای

https://www.ninisite.com/
نه میگه خواهرم خونه هستن از بیرون نمییان که کرونا داشته باشن

به هر حال اون گفته نیاین دیدنم اگر برین خودتون را بی ارزش کردین 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چه ربطی داره که خواهرای خودش خونن و‌میتونن بیان یعنی هیچکدوم از اعضای خانوادش بیرون نمیرن؟  من ...

اینم حرف جدیدبعضی عروساس کرونافقط تو فامیل شوهراشونه ازخانواده خودشون دور

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين