2777
2789
عنوان

خانمای باردار و درحال اقدام بیان

150 بازدید | 22 پست

سلام دوستان وقت خوش من تنبلی تخمدان دارم زیر نظر پزشک گلوکوفاژ مصرف میکنم تقریبا ماه گذشته ۲۴ تیرماه با همسرم نزدیکی داشتم...ولی بعدش درد سینه و حالت تهوع سراغم اومد شک کردم که باردارم دوبار تست بی بی دادم منفی بود....اما امروز که تقریبا ۲۵ روز از نزدیکیم میگذره....لک بینی خفیف قهوه ای رنگ و صورتی داشتم که فقط دوروز بود و قطع شد و پریود نشدم...میخاستم ببینم کسی هست اینجا که بعداز ۲۵ روز بعد از نزدیکی لک لانه گزینی ببینه؟؟؟ آیا ممکنه من باردار باشم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ممکنه بعد ۲۵ روز بعداز نزدیکی حامله باشم؟؟ اخه میگن این لک بین ۱۰ تا ۱۲ روز بعداز اقدام ممکنه د ...

من بعد ۲۵ روز دیدم لک کردم پریود شدم ولی قطع شد بیبی چک زرم در کمال ناباوری مثبت بود نه از هرکسی یه زمانی اتعاق میفته ایشالا ک بارداری گلم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بله پلی کیستیکم....والا نمیدونم اما میگن اکثرا لک و میبینن...

من پلی گیستیک بودم پارسال و تنبلی تخمدان دقیقا تابستان پارسال یک ساله داشتم دارو میخوردم اول متفورمین و مدروکسی و بعد گلوکوفاژ و دوفاستون ک پریودهام منطم بشه چند ماه اخیر همش ۱۵ ۱۶ بودم ولی الان هنوز پریود نشدم جلوگیری طبیعی بودم  ولی یکی دو بار رابطه مشکوک داشتم منم گوز پیچک گرفتم 

کاشکه هم شما هم من از میرفتیم میدادیم بی بی زدید مثبت بوده؟

من ک لک نداشتم تا الان منم اقدام کردم و پریودم تاخیر داشته ولی مامانم چهارتا حاملگی داشته میگه اصلا ...

چون من مشکل دارم پریودم منظم نیس گاهی درماه دوبار میشم گاهی نمیشم....دیوونه شدم از استرس

من بعد ۲۵ روز دیدم لک کردم پریود شدم ولی قطع شد بیبی چک زرم در کمال ناباوری مثبت بود نه از هرکسی یه ...

یعنی حتما لکه بینی نیازه؟؟؟ چون من ک ندیدم تا حالا البته نمی دونم کی باردار شدم اخه جلوگیری طبیعی بودم یکی دو بار مشکوک شدم ولی تاریخشو یادم نیست😆😆😆

یعنی حتما لکه بینی نیازه؟؟؟ چون من ک ندیدم تا حالا البته نمی دونم کی باردار شدم اخه جلوگیری طبیعی بو ...

نه تو هما اتفاق نمیفته عزیزم تو بعضیا اینطوریه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

چون من مشکل دارم پریودم منظم نیس گاهی درماه دوبار میشم گاهی نمیشم....دیوونه شدم از استرس

یبار رابطه داشتین؟؟منظورم اینه ک درست و حسابی اقدام داشتین؟

منم تنبلی دارم ولی فقط با دارو پری میشم ک خب مرتب میشه