2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
my love is non stop like sea its trust like blind its shine like star its warm like sun its soft lik ...

عشق مانند اتش سوزان است

عشق مانند شیشه شکننده

عشق مانند دنیا است بسی چرت و مزخرف 

عشق کور میکند، کرمیکند و میمیراند... 

واییی چقدر دلم تنگ شده بود😍 برات....

فداتشم محبت داری ❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب جمعه است، هوایت نکنم میمیرم...
یادی از صحن و سرایت نکنم، میمیرم

ناله و شکوه حرام است بر عشاق، ولی
از فراق تو شکایت نکنم، میمیرم

دوریت درد من و نام تو درمان من است
تا خود صبح صدایت نکنم، میمیرم

به دعا کردن تو نوکر این خانه شدم
هر سحر شکر دعایت نکنم، میمیرم

وضع من را به خدا روضه تو سامان داد
من اگر گریه برایت نکنم، میمیرم

جان ناقابل من کاش فدای تو شود
اگر این جان به فدایت نکنم، میمیرم!

شعرهایم همگی درد فراق است...ببخش
صحبت از کرب و بلایت نکنم، میمیرم...

فداتشم محبت داری ❤️❤️

خدانکنهه.....منو میشناسین😁

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

حال من خوب است اما با تو بهتر می‌شوم‌

آخ‌… تا می‌بینمت یک جور دیگر می‌شوم‌

با تو حس شعر در من بیشتر گل می‌کند

یاسم و باران که می‌بارد معطر می‌شوم‌

در لباس آبی از من بیشتر دل می‌بری‌

آسمان وقتی که می‌پوشی کبوتر می‌شوم‌

آنقَدَرها مرد هستم تا بمانم پای تو

می‌توانم مایه‌ی ـ گهگاه‌ـ دلگرمی شوم‌

میل‌، میل توست‌، امّا بی تو باور کن که من‌

در هجوم بادهای سخت‌، پرپر می‌شوم

هر روز به شیوه ای و لطفی دگری چندانکه نگه می کنمت خوب تری  گفتم که به قاضی برمت تا دل خویش&nb ...

گفتم خوشا هوایی
کز باد “صبح” خیزد🌻

گفتا خنک نسیمی
کز کوی دلبر آید♥️

سلام صبحت بخیر عزیزم💖💖💛

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
گفتم خوشا هوایی کز باد “صبح” خیزد🌻 گفتا خنک نسیمی کز کوی دلبر آید♥️ سلام صبحت بخیر عزیزم💖💖💛

سلام عزیزم صبحت بخیر اینجا بارونیه☺💚

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

و من میتوانم یک صبحِ  زیبا؛

پنجره را

به سبز سبزِ دنیا باز کنم

و بی‌ هیچ هراسی از زخم‌های درونم

به همسایه بگویم؛

سلام، سلام ...

صبح بخیر🌺🍃

من باشم و فکرت یه خیابونو دل دلتنگو و نم بارون

تا جنون میرم لحظه ی دوری همه میشناسن منو اینجوری

هرجا لبخندم سرد و بی جوونه هرجا تو حرفام غم بارونه

خنده های تو مرهمم میشه خنده هات آب روی آتیشه

پا به پای تو غمو دادم رفت بد دنیا رو با تو یادم رفت

تو رو یادم هست از شبای سرد گرمی دستات منو خوابم کرد

پا به پای تو غمو دادم رفت بد دنیا رو با تو یادم رفت

تو رو یادم هست از شبای سرد گرمی دستات منو خوابم کرد

سلام بر عزیز دل 😘⁦❤️⁩ صبحت بخیر خواهر گلم @ اعتصامی 🌿

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
صبح ات بخیر شاعر لبخند های شهر آیینه های شعر تو در جای جای شهر با دستهای آبی تان سبز میشود گل ...

کتاب خوب درباره شعر عاشقانه چی بگیرم خوبه؟ شعر ناب میخوام ممنون میشم کمکم کنی

سلام عزیزم صبحت بخیر اینجا بارونیه☺💚

به به خوشبحالت چقدر خدا دوست داره🍃

برو بیرون صورتتون سمت آسمون کن بذار قطره های بارون صورتتو نوازش کنه چند ثانیه به هیچی فکر نکن فقط بگو خدا شکر .......بعدشم واسه من دعا کن با دل پاکت😄❤❤

😍😍😍😍😍😍😍😍 شرمنده میکنید 😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خواهش میشود😁😁😁

تعطیل🚫                                                                                 
اتو زدن شیرازی  ......ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺟﯿﻦ ﻛﻪ ﺍﺗﻮ ﻧمیخواد ! ﭘﺎﻳﻴﻦ ﭘﻴﺮﻫﻨﻮ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻣﻴﺮﻩ ﺗﻮ ﺷﻠﻮﺍﺭ ! ﺁﺳ ...

اخه ادم انقدر مهربون باشه بعد گیر بده به شیرازیا که انقدرتر مهربونن اذیت میکنی جیرانی 🤨❤❤❤❤😍😍😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤