2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
اخه ادم انقدر مهربون باشه بعد گیر بده به شیرازیا که انقدرتر مهربونن اذیت میکنی جیرانی 🤨❤❤❤❤😍😍😍

سلام خوبی🌹🌹

️خونه تکونی آخر سال شیرازیا❤

خو از کجا شرو کنم🤔
مبلوکه سنگینه😖
قالیو ام که پارسال شسم☺️
تلوزیونو ام که اب میره توش خطر داره🙈
آشپزخونو ام که میخوام رنگش بکنم😋
پرده هامم که میدم پرده شوری😊

وای خدا چقد خسمه حالو یکم بخوابم هنو وقت دارم😂

تعطیل🚫                                                                                 
سلام جانیم سحریز خیر😍😍😍😍

سلام  چوخ ممنون گوزلیم ❤️❤️🌹من سنی چوخ ایستیرم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت قرص هایی که موجب میشوند حالم‍‍ان خوب شود ، 

جای خوب هایی که باعث میشوند دلمان قرص شود را نخواهند گرفت❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
به به خوشبحالت چقدر خدا دوست داره🍃 برو بیرون صورتتون سمت آسمون کن بذار قطره های بارون صورتتو نوازش ...

نمیدونم شاید....

باشه چشم حتما برات دعا می کنم💚 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

هر کجا برگی هست

شور من می شکفد

مثل یک گلدان

می دهم گوش به موسیقی روییدن

سهراب🌻

@nafasam1370  سلام عزیز صبحت بخیر باشه💖

حالت خوبه شده انشالله؟

فندق خانم گوگولیت چطوره ؟دماغش چاقه ؟🌻❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
سلام خوبی🌹🌹 ️خونه تکونی آخر سال شیرازیا❤ خو از کجا شرو کنم🤔 مبلوکه سنگینه😖 قالیو ام که پارس ...

سلام بانو جان والا اگه به من هست که ازساعت ۵ بیدارم رفتم بیرونو اومدم ناهارمم پختم خاموشه داشتم سازتمرین میکردم😁😁😁😁خب حالا راستش کدمتون انقدر کارکردین 🤩😀😀

یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی هم نفس

سهم من از بودن تو یه خاطرس همین و بس

تو این مثلث غریب ستاره ها رو خط زدم

دارم به آخر میرسم از اونور شب اومدم

یه شب كه مثل مرثیه خیمه زده رو باورم

میخوام تو این سكوت تلخ صداتو از یاد ببرم

بذار كه كوله بارمو رو شونه ی شب بذارم

باید كه از اینجا برم فرصت موندن ندارم

داغ ترانه تو نگام شوق رسیدن تو تنم

تو حجم سرد این قفس منتظر پر زدنم

من از تبار غربتم از آرزوهای محال

قصه ی ما تموم شده با یه علامت سؤال

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
من باشم و فکرت یه خیابونو دل دلتنگو و نم بارون تا جنون میرم لحظه ی دوری همه میشناسن منو اینجوری هر ...

مشنو ای دوست که غیر از تو مرا یاری هست

یا شب و روز بجز فکر توام کاری هست

به کمند سر زلفت نه من افتادم و بس

که به هر حلقه موییت گرفتاری هست

گر بگویم که مرا با تو سر و کاری نیست

در و دیوار گواهی بدهد کاری هست

هر که عیبم کند از عشق و ملامت گوید

تا ندیدست تو را بر منش انکاری هست

صبر بر جور رقیبت چه کنم گر نکنم

همه دانند که در صحبت گل خاری هست

سلام به روی ماهت ممنونم صبحتون نورانی به لطف خدا خوبی عزیزم 🍀🦋❤️🤗

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام خوبی🌹🌹 ️خونه تکونی آخر سال شیرازیا❤ خو از کجا شرو کنم🤔 مبلوکه سنگینه😖 قالیو ام که پارس ...

بیا  شیرازی وار  همدیگر  را بخواهیم❤️
نه  تو  حال  رفتن  داشته  باشی
نه من  حال دل  کندن🌼

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
سلام بانو جان والا اگه به من هست که ازساعت ۵ بیدارم رفتم بیرونو اومدم ناهارمم پختم خاموشه داشتم سازت ...

من که هیچ...از ۶/۵بیدارم..خودمو به خواب زدم

تا همسرم بره بلکه گوشیمو بدست  گیرم...اومدم تاپیک سر و گوشی آب بدم 😊😁صبحانه خوردم..دوباره لم دادم گوشی بدست گرفتم...ناهار هم هنوز هیچی 😐

چند بیت شعر نوشتم..همین

چون مریض بودم دارم سواستفاده میکنم😂

تعطیل🚫                                                                                 
کتاب خوب درباره شعر عاشقانه چی بگیرم خوبه؟ شعر ناب میخوام ممنون میشم کمکم کنی

تمام شاعرای قدیمی مثل مولانا وحافظ جان و شمس تبریزی وفروغ و سپهری و سیمین بهبهانی وابتهاج و...... دیوان اشعار عالی دارن 

مهدی سهیلی "شعراشون خیلی زیبا هست 🌹🌹

بیا  شیرازی وار  همدیگر  را بخواهیم❤️ نه  تو  حال  رفتن  داشته &n ...

وای اینم خیلی خوبه..کاش من عروس شیرازی میشدم 😁😁😁 

تعطیل🚫