2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
راستش ترکی بلد نیستم ولی نفحات صبح دانی ز چه روی دوست دارم که به روی دوست ماند که برافکند نقابی

گر تو پری چهره نپوشی نقاب
توبه یِ صوفی به زیان آوری...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنگونه دوستم بدار

که گرهی از هم بگشاییم

تنها، دلبسته‌ من مباش

چنان دوستم بدار

که هر روز شوقمان بیشتر شود

برای من نمیر؛ نه، چنان مکن

زنده باش و دوستم بدار

فقط همین!

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

چشمی که جمال تو ندیده‌ست چه دیده‌ست؟ افسوس بر اینان که به غفلت گذرانند

شرمسار توام ای دیده ازین گریه یِ خونین
که شدی کور و تماشایِ رُخَش سیر نکردی...

شهریار#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
فداتشم الیاس جان عیدتونم مبارک

قربانت ❤ همچنین سید جان😃🥀

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

سلاملار سئوگیلی دوسلار

سحریز چیچک کیمین گوزل

سو کیمین آیدین اولسون

اورییز کدردن اوزاق

وعشق ومحبتله دولی اولسون

گون آیدین تورک ائلیم

@nazbanoo8300

@دختربارونی66

@دخترلاکچری20

@nafasam1370  

@اعتصامی  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چه خوشست در فراقی همه عمر صبر کردن به امید آن که روزی به کف اوفتد وصالی

همه عمر در فراقت بگذشت و سهل باشد؛
اگر احتمال دارد به قیامت اتصالی...

سعدی#  

گر تو پری چهره نپوشی نقاب توبه یِ صوفی به زیان آوری... سعدی#  

ما همه چشمیم و تو نور ای صنم

چشم بد از روی تو دور ای صنم

روی مپوشان که بهشتی بود

هر که ببیند چو تو حور ای صنم

حور خطا گفتم اگر خواندمت

ترک ادب رفت و قصور ای صنم

سلاملار سئوگیلی دوسلار سحریز چیچک کیمین گوزل سو کیمین آیدین اولسون اورییز کدردن اوزاق ...

سلام اعتصامی جان خوبی عزیزم

یه لحظه خوابم گرفت،🌹🌹🌹

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

آن که هلاک من همی‌خواهد و من سلامتش

هر چه کند ز شاهدی کس نکند ملامتش

میوه نمی‌دهد به کس باغ تفرجست و بس

جز به نظر نمی‌رسد سیب درخت قامتش

داروی دل نمی‌کنم کان که مریض عشق شد

هیچ دوا نیاورد باز به استقامتش

آچیرام دفتریمی هر گئجـہ سندن یازیرام سیلیرم یازدیغیمی بیرده تازاشدان یازیرام ایندی کیم یازسا سنه س ...

سنه ای نازلی نگاریم گئجه لر آغلامیشام 

آچمیشام یاره می مین یول تئزده دن باغلامیشام 

بو گئجه نازلی خیالین قوناق اولموشدی منه 

سالمیشام بوینونا قول ناز ایلیب اوخشامیشام 

یولجولار تا کی خبر ورمیشدی سن گله جن 

هر نه واریم واریدی نذر  ایلیب پایلامیشام...😥 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
سلام اعتصامی جان خوبی عزیزم یه لحظه خوابم گرفت،🌹🌹🌹

سلام به روی ماهت به خوبیت نازنینم ❤️🍀🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سنه ای نازلی نگاریم گئجه لر آغلامیشام  آچمیشام یاره می مین یول تئزده دن باغلامیشام  بو گ ...

منے تڪ قویما جانیم سننن اوزاق من اولرم

💕دونیادا هاممے بولور سننن اوتور جان وررم

💕هاردا اولسان گوزلیم مندہ گرڪ اوردا اولام

💕نہ واریم بوردا قویوپ سن هارا گئتسن گلرم

تعطیل🚫                                                                                 

ترانه‌ی کوچک

ــ تو کجایی؟

در گستره‌ی بی‌مرزِ این جهان

تو کجایی؟

ــ من در دورترین جای جهان ایستاده‌ام:

کنارِ تو.

ــ تو کجایی؟

در گستره‌ی ناپاکِ این جهان

تو کجایی؟

ــ من در پاک‌ترین مُقامِ جهان ایستاده‌ام:

بر سبزه‌شورِ این رودِ بزرگ که می‌سُراید

برای تو.