2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

حقیقت این است که من
هرگز
در زندگی
سد راه کسی نبوده، نیستم، نخواهم بود...

من ‌می‌دانم
دیر یا زود به ری‌را خواهم پیوست

چشم به راه من نباشید
با این حال
یقین دارم که بعد از مرگ
دوباره باز خواهم گشت
وصیت واژه‌های خود را
برای شما باز خواهم خواند

من این راه را هزاران بار
با باد رفته و با باران باز آمده ام

مسیری که به منزل سپیده دم ‌می‌رسد
و شسته تر از شبنم فروردین است

برای ملاقات با محرمانه ترین ترانه‌های من
نیازی به جست و جوی هیچ جانبی از این جهان خسته نیست
کافی ست
فقط به خواب گل سرخ اشاره کنید
به رد پای پرنده
به بلوغ باد
به بوی باران
حتما به رگه‌های روشنی از اردی بهشت خواهید رسید

تا ابد
تا ابد
هر شهابی که از سینه آسمان ‌می‌گذرد
باردار شعری ست
که من یادم رفته است شکارش کنم

سید علی صالحی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
سلام صبح بخیردوستان🖐

میگم سمیرا فکر کنم من و نشناختی ک یکی از پستامو لایک کردی 

هووووووووم🤔🤔

من همون مهسام ک سر ی چیزه الکی باهاش قهری 

قصد آشتی ام ک نداری احیانا هاااااااا

جواب بده فقط 🤕😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم سمیرا فکر کنم من و نشناختی ک یکی از پستامو لایک کردی  هووووووووم🤔🤔 من همون مهسام ک سر ...

اوه

معذرت میخام که لایک کردم 

متوجه نشدم واشتباه گرفتم

تکرار نمیشه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
حقیقت این است که من هرگز در زندگی سد راه کسی نبوده، نیستم، نخواهم بود... من ‌می‌دانم دیر یا زود به ...

سلام زشته بدرد نخور

ماهیتابه😅

حقیقت این است که من هرگز در زندگی سد راه کسی نبوده، نیستم، نخواهم بود... من ‌می‌دانم دیر یا زود به ...

موهیتا من چی نوشته بودم 

دیدم شعرمو ک ب خط خودم بود لایک کردی 

میخوام ببینم تونستی بخونی یا نه 

سلام زشته بدرد نخور ماهیتابه😅

سلااااااااااااام عنتر برقی خودم

جوراب سوراخ ناز نازی

یا از اون آبکشا هست که میذارن رو سینک؟ تو اونی

عشــــــــــقی کلا

صبح بخیر

اعتصام شرمنده چت کردم جوابشو نمیدادم یادش میرفت چه آکله ایه  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
سلااااااااااااام عنتر برقی خودم جوراب سوراخ نازم یا از اون آبکشا هست که میذارن رو سینک؟ تو اونی ع ...

خواهش میکنم آکله 🤪

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلااااااااااااام عنتر برقی خودم جوراب سوراخ ناز نازی یا از اون آبکشا هست که میذارن رو سینک؟ تو اون ...

اگ جواب ندی خفه میشی نه؟😂😂😂😘😘😘🤗

موهیتا من چی نوشته بودم  دیدم شعرمو ک ب خط خودم بود لایک کردی  میخوام ببینم تونستی بخونی ...

مگه شعر ترانه داریوش نبود؟ گر همسفر عشق شدی مرد سفر باش؟

اگ جواب ندی خفه میشی نه؟😂😂😂😘😘😘🤗

حناق میگیرم بخدا یه حالتی شبیه گیر کردن هسته هلو توی گلو بهم دست میده