2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21353 بازدید | 3223 پست

دکترا گفتن ۳ روز دیگه بیشتر زنده نمیمونه...

هرکاری از دستم برمیومد براش کردم

هرجا که دلش میخواست بردمش

قرض کردم تا بتونم به آرزوهاش برسونمش

روزا رو باهم خوش بودیم و میخندیدیم

شبا هم میومدیم باهم گریه میکردیم

شاید کسی تجربه نکرده باشه باهم گریه کردن رو

همه معمولا باهم خندیدن

ولی تو این ۳ روز من فهمیدم باهم گریه کردن خیلی بیشتر آرامش میده...

میرفتیم میشستیم به صدای ویالون اون نوازنده خیابونیه گوش میکردیم ، دیگه بی تفاوت از کنارش رد نمیشدیم...

خیایون هارو ساعت ۲ شب باهم قدم میزدیم ...

تا تونستیم همدیگه رو بغل کردیم و بوسیدیم...

۳ روز تموم شد و دیگه نداشتمش...

۲۳ سال نفس کشیدم و راه رفتم و کار کردم و پول درآوردم و جمع کردم، ولی فقط تو ۳ روز معنی زندگی رو فهمیدم و تو این سه روز فقط زندگی کردم

شاید یکی از ما هم ۳ روز بیشتر نباشیم

پس زندگی کنیم و قدر همدیگه رو بدونیم...💎💎👌🌻

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا گفتن ۳ روز دیگه بیشتر زنده نمیمونه... هرکاری از دستم برمیومد براش کردم هرجا که دلش میخواست ب ...

👌👌

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

سر آن ندارد‌ امشب که بر آید آفتابی 

چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی ....

شبتون بخیر دوستان 🌻🌻

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

عاشق ها باید به شیطون بگن:

مائیمو نوای بینوایی

بسم الله اگر حریف مائی 🤔

شاعر_نامعلوم# 🤔🤔👌

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

[QUOTE=150128343]عاشق ها باید به شیطون بگن: مائیمو نوای بینوایی بسم الله اگر حریف مائی 🤔 شاعر_نامعلوم# ...[/QUOT]

چرا به شیطان؟🤔

سر آن ندارد‌ امشب که بر آید آفتابی  چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی .... شبتون بخیر دوستا ...

سلام 

مهتاب امشب نیست ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
سلام  مهتاب امشب نیست ؟؟

سلام عزیزم .نه غروب اومد گفت میخواد بره از سایت☹ ازون موقع آنلاین نشده نگرانشم😕 

شعرای قیصر و دوست دارین نه؟🌻🤗

سلام آبجی یاسمن بله..... .یه تاپیک دارم در مورد ایشون..... انشالله از کرونا نجات پیدا کنیم میرم برسر مزار استاد قیصر امین پور 😘🌹❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزم .نه غروب اومد گفت میخواد بره از سایت☹ ازون موقع آنلاین نشده نگرانشم😕 

نگران نباش عزیزم 

هر طور راحته 

اشکال نداره

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

می ترسم از آدم ها …

آدم هایی که دست می گذارند روی تنهایی ات …

مجوزِ ورود می گیرند …

و تنهاترت می کنند …

آدم هایی که سایه می اندازند روی سرت …

و بی تفاوت، سایه سنگین می کنند …

آدم هایی که ساده می گیری بودنشان را …

و سخت می کنند گذرِ لحظه هایت را …

آدم هایی که کوهِ معرفت می شوی برایشان …

و آنها مدام می لرزانندت با آتشفشانِ بی معرفتی هاشان …

آدم هایی که به هزار و یک خاطره، دلبستۀ شان می شوی…

و انها بی تفاوت میگذرندو میروند …

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌