2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21353 بازدید | 3223 پست
آبجی فدات این شعر معنیش  قتل وتکه تکه کردن و گوشت تقسیم کردن وگوشتش رو به یار دادن هست درسته؟؟! ...

معنی کردم بالا عزیز جان 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
گفته بودی که گلم شعر مرا میفهمی        اینهمه بوسه زدم لای غزل فهمیدی؟

شوخی که
نیست...!!
اصلاً مگر می شود ..؟؟

تو بوسه هایت را خرج لبهایم کنی

و من از روی دکمه دکمه ی پیراهنت
جانم را فدای
آغوش خوش عطرت نکنم...

#امید_آذر👌💔

💔😔💔😔💔
‎‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معنی کردم بالا عزیز جان 

ممنون گلم، 🌹🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

آن کس که شتاب دارد ،

عاشق نیست ،  

تشنه یی ست که معشوق را

چشمه ی آب شیرین تصور کرده است!

وقتی دوید و رسید و نوشید و ورم کرد ،

رها می کند و می رود .!

محبوب ،

چشمه ی آب شیرین نیست،

هوای خنک دم صبح است ...

#نادر_ابراهیمی

🌏🌏

شوخی که نیست...!! اصلاً مگر می شود ..؟؟ تو بوسه هایت را خرج لبهایم کنی و من از روی دکمه دکمه ی پیر ...

خواسته دل ما رو هم بزرگ علوی اونجا گفت که:
می‌خواستم وجودِ او را در وجودِ خودم حل شده بدانم
🌱♥️

غصه بخوری من ناراحت میشما❤ کی دلتو شکسته خدا بگم .....

تا نگه کردم به چشمانت،نمیدانم چه شد

تا که دیدم روی خندانت،نمیدانم چه شد

عشق بود آیا ؟ جنون ؟ هرگز ندانستم چه بود

تا سپردم دل به دستانت،نمیدانم چه شد

تا که افتادم به دامت،رشته ی صبرم گسست

تا که خوردم تیرِ مژگانت،نمیدانم چه شد

تا گرفتی دستهایم را،دلم دیوانه شد

تا نهادم سر به دامانت،نمیدانم چه شد

گم شدم چون قایقی کهنه،میان موجها

در شبِ زلفِ پریشانت،نمیدانم چه شد

بی وفا...رفتی و من با خاطراتت مانده ام

آن قرار و عهد و پیمانت...نمیدانم چه شد

گفته بودم تا ابد عاشق نخواهم شد،ولی

تا نگه کردم به چشمانت،نمیدانم چه شد...♣️💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
وقتی میخونه خیلی متن و نوع خوندنش قشنگه فکر نمیکردم ترجمش درباره کشتن و اینا باشه😅😧😧 با اینکه زی ...

بله خیلی زیباست مازندان عشق است 🍀

همه زبان ها و گویش های ایران زیبان و قابل افتخار و احترام 

خواسته دل ما رو هم بزرگ علوی اونجا گفت که: می‌خواستم وجودِ او را در وجودِ خودم حل شده بدانم 🌱♥️ غص ...

در قمار زندگی ،منطق که حاکم می شود!

شاهِ دلـها هم که بــاشی عاقبت بازنـده ای

#هادی_نجاری
‎‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

❤❤❤❤❤❤
.

در قمار زندگی ،منطق که حاکم می شود! شاهِ دلـها هم که بــاشی عاقبت بازنـده ای #هادی_نجاری ‎‌‌‌‌‌‌‌ ...

‏اقرار می‌کنم، غمگینم
مثال مادر یک زندانی
مثال همسر بیوه‌ یک شهید
و مثال یک یتیم کوچک
من اقرار میکنم غمگینم
در زمانی که اندوهِ ما را انکار می‌کنند
و مجبورمان می‌کنند بیلبوردهایی باشیم
برای لذت و قدرت
اعتراف میکنم غمگینم
و هیچ نمی‌خواهم جز
توقف رودخانه‌ خون...

مرام المصری

مُو تيام تَش ايزَنِه سي ديدن تو

زِنده مَندُم به خدا با ديدن تو

چه خووه بياي زِ رَه وا با سِفيده

ايزَنِه افتَو وا با رَسيدنِِ تو

واي ديمَه … واي ديمَه ! ايخُوم دُونگُل يِكيمَه

نه تَرُم بَنگِت كُنُم … نه خُوت ايايي

حالا باور ايكُنُم … كه بي وفايي

آخه تا كِي چينُو با تِهنا بِمَهنيم

نَدونُم چه ديديِه … زِ اي جدائي ؟؟؟

چَن تَرُم بَنگِت كُنُم ؟ خوت دي وُري بِيَاو

آخه تا كِي دير زِ يك … چي مَه و افتَو

چه خووِه اُوِيدِنِت اگر بيايي !!!

توشمالون كار ايكُنِن … هَف روز و هَف شَو …

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave