2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

بعضی از آدم ها پر از مفهوم هستند.

پر از حس های خوبند!

پر از حرف های ناگفته اند

چه هستند..هستند

و چه نیستند..هستند

یادشان

خاطرشان

و حس های خوبشان!

آدم ها

بعضی هایشان

سکوتشان هم پر از حرف است!

پُر از مرهم به هر زخم است...!🍁🍁🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم هیچکس تگ نشده امروز  الان من چه کنم ، ساعت و عوض کنم؟😅

اره ساعتو عوض کنید😑 ممنون میشم

اره تو شعر شیشم توصفحه 7یاد اعتصامی بانو افتاد تگم کنه 😑😑😑 چنتا اسم بچه هارم کنار اسم من دوباره تگ کرده ضایع بازی نشه😀

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كمي نخند

كمي دور شو ،

كمي بــــــد باش

كه هر چه مي كشم

از دست مهرباني توست...

ياسر_قنبرلو

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

هیشکی منو دوس نداره😭😭😭😭 من گفتم اگه از ققنوس 700 بیام ب ترنم همه یادشون میره منو ه چند ققنوسم د ...

وااا این چه حرفیه اینجا همه دوستن عزیزم همه هم تورو دوست دارن حالا راستشو بگو دلت ازکجا پره ؟؟؟اشکال نداره دوستا برا دردودلن دیگه 😊هرچه میخواهد دلتنگت بگوی🤩🤩🤩🤩

وااا این چه حرفیه اینجا همه دوستن عزیزم همه هم تورو دوست دارن حالا راستشو بگو دلت ازکجا پره ؟؟؟اشکال ...

خخخ😂😂😂 دیشب نتم تموم شد دلم پره

تازه قراره قراره بر کاری ازم پول بره دارم دق میکنم پول از دست دادن چ سخته😭😭😭 اگه درست بشه چندین برابرش جبران میشه اگه درست نشه مفت از دست دادم

دعا کنید تا بیست روز یه ماه اینده روشن میشه😑✋

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

به آن هایی که دوستشان دارید

بی بهانه بگویید دوستت دارم

بگویید در این دنیای شلوغ

سنجاقشان کرده اید به دلتان

بگویید گاهی فرصت با هم بودنمان

کوتاه تر از عمر شکوفه هاست

شما بگویید،حتی اگر نشنوند🥀🥀🥀🥀

خواهش میکنم ، پس با دوستان مشورت کنید یه ساعتی رو که همه موافق هستند و بگید بهم ، من همون ساعت بزارم ...

هااا حالا ما شدیم دوم😦 باشه چالشو دو تا کتید مارو تو دومیا تگ کنید😑

میدونم توام یکی مثل من بودی یه رابطه ی تکراری یه حس معمولی نداریم هیچ کدوم مث که منظوری ...

ماچ هم ب خودت   

هم به شعرت   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   

میتوان زیبا زیست…

نه چنان سخت که از عاطفه دلگیر شویم،

نه چنان بی مفهوم که بمانیم میان بد و خوب!

لحظه ها میگذرند

گرم باشیم پر از فکر و امید…

عشق باشیم و سراسر خورشید…

زندگی زیباست چشمی باز کن ,

زندگی زیباست ❤❤❤

هیشکی منو دوس نداره😭😭😭😭 من گفتم اگه از ققنوس 700 بیام ب ترنم همه یادشون میره منو ه چند ققنوسم د ...

چی میگی دیوونه...من که گفتم ۱۰۰۰ تا دوستت دارم😍😍😍😍😍😍😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
درست میشه شاید همه اون چیزیو که میخوای نشه ولی درست میشه 😁😊❤

ن دعا کن بشه😄😄😄 دشمن شاد نشم که با کلک از دستم دراورده

هااا حالا ما شدیم دوم😦 باشه چالشو دو تا کتید مارو تو دومیا تگ کنید😑

امروز اصلا اعتصامی نیومده...هیشکی هم تگ نکرده

تعطیل🚫                                                                                 
چی میگی دیوونه...من که گفتم ۱۰۰۰ تا دوستت دارم😍😍😍😍😍😍😍😍

WwwwooooooowwwwwW

خام نمیشم تگم نکردی😜

WwwwooooooowwwwwW    خام نمیشم تگم نکردی😜

از فردا خودم تگت میکنم...البته اگه استعفا نداده باشم

از تاپیک😂😂

تعطیل🚫