2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
آره هشت تا نه دیر اومدی سوا کردن بردن 😂😂 اله باشیوا دولانیم ناراحت اولما الان ریپ الرم بیلوه💓💓

نینیم باجی تگ ده المدوز کوتارب گدیب

تویدان سورا ناقارا خوش گلیبسن گول اقا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینیم باجی تگ ده المدوز کوتارب گدیب تویدان سورا ناقارا خوش گلیبسن گول اقا

جانیم منیم ناراحت اولوب کوسمه منن اولرممم 😢😢😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مصرع امروز "ترسم که تو هم یار وفادار نباشی " ساعت ۶ تا ۹ میزارم تا دوستان فرصت کافی برای نوشتن د ...

تگم نکردن هییییچ ،این چه تنطیم ساعتیه شاید یکی نتونست بیاد من معمولا صبا بیرونم دنبال کارام اصلا نمیتونم بیام😐😐😐😐

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
جانیم منیم ناراحت اولوب کوسمه منن اولرممم 😢😢😢

یووووخ سن یووووخ دغلارام😭😭😭😭

تگم نکردن هییییچ ،این چه تنطیم ساعتیه شاید یکی نتونست بیاد من معمولا صبا بیرونم دنبال کارام اصلا نمی ...

ازاین ببعد من تگت میکنم جان جانان ❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

عزیزترینم!

هر حرفی را

با همه کس نمی‌توان گفت...

آدم را متهم می‌کنند به جنون،

به زنجیری بودن...

خوب است کسی باشد که حرف‌ِ آدم را بفهمد...

خوب‌تر این است کسی باشد که ناگفته های آدم را بفهمد‌...

و چه بگویم از شما؟

که برای منِ دیوانه

خوبید و خوب ترید و خوب تر از خوب...❤❤❤

دردهای من جامه نیستند تا ز تن در آورم چامه و چکامه نیستند تا به رشته ی سخن درآورم نعره نیستند تا ز ...

عشق آن است
که یوسف بخورد شلاقی
درد تا مغز و سر جان زلیخا برود !

🔻علی_عدالتجو
‌‎

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

صبر کن چشم من از دیدن تو سیر شود بعد برو

یا که دل پای غمت بسته به زنجیر شود بعد برو

شعله ی عشق تو افتاده به ناگاه برین خانه دل

صبر کن لااقل این شعله زمین گیر شود بعد برو

دل محنت زده ام منتظر گوشه ی چشمی از توست

نگهی تا دل من بسته و درگیر شود بعد برو...

ازاین ببعد من تگت میکنم جان جانان ❤❤

هیشکی منو دوس نداره😭😭😭😭 من گفتم اگه از ققنوس 700 بیام ب ترنم همه یادشون میره منو

ه چند ققنوسم دوس نداشتین😭😭😭😭

عزیزترینم! هر حرفی را با همه کس نمی‌توان گفت... آدم را متهم می‌کنند به جنون، به زنجیری بودن... ...

منم آن عاشق عشقت
که جز این کار ندارم...

مولانا
‎‌‌‌‌‎

بگو به عقربه ها موقع دویدن نیست

که شب همیشه برای به سر رسیدن نیست

به خواب گفته ام امشب که از سرم بپرد

شبی که پیش منی وقت خواب دیدن نیست

من از نگاه تو ناگفته حرف می خوانم

میان ما دونفر گفتن و شنیدن نیست

برای من قفس از بازوان خویش بساز

که از چنین قفسی میل پرکشیدن نیست

تو آسمان منی ! جز پناه آغوشت

برای بال و پرم وسعت پریدن نیست ❣❣❣