2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

اهان متوجه شدم استارتر اول تایپکای شعر زبونتونو لز بیخ بریده نمیتونین حرف بزنین😀😀😀😀 الان در سکوت کامله اینجا اعتصامی کجایی غش کردی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

@nafasam1370  

فقط لایک نکن جواب بده😀😀😀

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان متوجه شدم استارتر اول تایپکای شعر زبونتونو لز بیخ بریده نمیتونین حرف بزنین😀😀😀😀 الان در سکوت ...

😂😂😂😂

نه چالش گذاشتن آقا الیاس 

دیر اومدی تموم شد ترنم 😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من حس ششم قوی دارم 😁😁 دلا با مغان آشنائی طلب ز پیر مغان آشنائی طلب به کنج قناعت گرت راه نیست ز د ...

تو را ...
به انداره عشقی ڪه ابر شد ...
ابرے ڪه باران ...
و چشمه اے ڪه به دریا رسید...
دوست خواهم داشت ...👌

#عباس_عظیم_زاده

😂😂😂😂 نه چالش گذاشتن آقا الیاس  دیر اومدی تموم شد ترنم 😂😂

واااااا مگه چالش ساعت بندی کردین؟😐😐😐😐

جناب الیاسم همش چالش ساعت هشت میزاره شما سرکار میری ما نمیریم که بیدار باشیم

شک نڪن ڪه تمام تڪرارها یه دلیلے دارن؛ هیچ آدمے

بی‌دلیل دوبار به ڪسے فرصت جبران نمیده..❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
😂😂😂😂 نه چالش گذاشتن آقا الیاس  دیر اومدی تموم شد ترنم 😂😂

من دیگه قهرم همه دست ب یکی کردین منو پرت کتین بیرون😭😭😭😫😭 من نت ندارم ساعتی میگیرم 

واااااا مگه چالش ساعت بندی کردین؟😐😐😐😐 جناب الیاسم همش چالش ساعت هشت میزاره شما سرکار میری ما نم ...

آره هشت تا نه دیر اومدی سوا کردن بردن 😂😂

اله باشیوا دولانیم ناراحت اولما الان ریپ الرم بیلوه💓💓

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اگر حرف‌های دلم بی ‌اگر بود

اگر فرصت چشمِ من بیشتر بود

اگر می‌ توانستم از خاک،

یک دسته لبخند پرپر بچینم

تو را می‌توانستم ای دور،

از دور یکبار دیگر ببینم ...!❤

سلام جانانم💖💖💖 مصرع پیشنهادی "ترسم که تو هم یار وفادار نباشی'

ترنم جان 

ترسم که تو هم یار وفادار نباشی 

من دیگه قهرم همه دست ب یکی کردین منو پرت کتین بیرون😭😭😭😫😭 من نت ندارم ساعتی میگیرم 

ترنم جان گذاشتم براتون بخونید پست قبلمو

امروز کوک کن ساعت احساست را

روی یک حالت خوب

که دگر فرصت جبرانی نیست

زندگی کن ای دوست

بهتر از دیروزت...🌹🌹