2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
من یکی از این دوستا داشتم  داشتم .... دیگه ندارم  نداشتنشون بعد از داشتنشون درده .... ...

غمگین ترین درد مرگ نیست،

دلبستگی به کسی است که بدانی هست

اما تو برای همیشه از دستش داده ای…!✒♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
راحت اولا😐😐پیام ورموشام اخی

گتدیم گتدیم ببشید 😶😶♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهارم گذاشتم  خونه مرتب  کاش بگذره زود ظهر بشه تپش و بخوابونم 😂😂😂

افرین زرنگ خانم منم همه کاراموکردم اگه هیراد بزاره رو اهنگم کارکنم نمبزاره  شرطی شده به گوشیم 😁😄

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

تو بگو دل!

که به آهنگ دلت ساز کنم 

تو بگو عشق!

که من عاشقی آغاز کنم

تو بگو راز!

که من بشکنم این قفل سکوت 

سرصحبت!

به تو ای محرم دل باز کنم💎✒♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

این دلهره چون دردی افتاده برِ جانم

در حسرت دیداری من دست به دامانم

چون تلخی رویایم افزونتر اززهر است

بگذار ببندم چشم هوشیار نمی مانم

افتاده گره بر مو  ،ای باد مدد فرما

گر تاب دهد زلفی،، ای وای بر ایمانم

من مست می عشقم هوشیار نمیگردم

در آتش سرمستی مجنون و گریزانم

سهم دل من گشته حسرت زفراق یار

مرگم برسان یارب گر دور ز جانانم

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 

گفتم تو چرا دور تر از خواب و سرابی؟ 

گفتی که منم با تو ولیکن تو نقابی 

فریاد کشیدم تو کجایی؟ تو کجایی؟ 

گفتی که طلب کن تو مرا تا که بیابی 

چون همسفر عشق شدی مرد سفر باش 

هم منتظر حادثه هم فکر خطر باش 

گفتم که عطش می کُشدم در تب صحرا 

گفتی که مَجوی آب و عطش باش سراپا 

گفتم که نشانم بده گر چشمه ای آنجا ست 

گفتی چو شدی تشنه ترین قلب تو دریاست 

گفتم که در این راه کو نقطه ی آغاز؟ 

گفتی که تویی تو، خود پاسخ این راز💠✒

خش خش ... چه آواز ِ دل انگیزی شنیدم

از آسمان ها، شمس ِ تبریزی شنیدم 

از بیقراری های ِ برگ و شاخه و باد

آواز های ِ خوب ِ پاییزی شنیدم

دل را به خاک ِ بیقراری می سپارم

دلتنگی ات دور از تو دائم در کنارم

با من بگو یک لحظه حتی بیقراری؟؟

من ابر ِ پاییزم ... همیشه بیقرارم...

تو می تپی در من شبیه رقص باران

چون گیسویی در باد و باران ، دل پریشان

یارب چه زیبا می نویسی فصل ها را

فصل ِ دل ِ دلنازکِ ما هم بگردان...

با اینکه دلگرم ِ توام گاهی چه سردم

من می روم شاید که هرگز برنگردم

با این دوچششم ، چشم ِ معشوقه ی پاییز

دیشب برایت آسمان را گریه کردم!

من اهل ِ پاییزم ، دو چشمم چشم ِ پاییز

می خندم اما خنده های من غم انگیز

می رقصم و گاهی بهارم ، گاه پاییز

من قبل ِ بودن بوده ام از عشق لبریز 

از تو دلی که نیست ماند و ...بی صدایی..

در خویشتن گم می شوم یک لحظه هایی

گاهی غمی غمگین مرا می دزدد از خویش

پاییز در راه است و من برگم... کجایی؟💠💎♣️

غمگین ترین درد مرگ نیست، دلبستگی به کسی است که بدانی هست اما تو برای همیشه از دستش داده ای…!✒♣️

😭😭😭😭

دلم به عظمت باران برایش دلتنگی میکند!
امروز عجیب بی او میمیرم...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😭😭😭😭 دلم به عظمت باران برایش دلتنگی میکند! امروز عجیب بی او میمیرم...

آن شب که شد زندگی ما آغاز

آغاز شدافسانه این سوز و گداز

دادند به ما دلی و گفتند بسوز

دیدند که سوختیم گفتند بساز

غمگین ترین درد مرگ نیست، دلبستگی به کسی است که بدانی هست اما تو برای همیشه از دستش داده ای…!✒♣️

این جمله رو قبول دارم😑😑😑

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

سلااااااام اکیپ شعر6 نیستین کجایین😃😃😃😃😐😐😐😐

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

امروز چالش نذاشتین یا من فراموش شدم😐😐😐😐

آن شب که شد زندگی ما آغاز آغاز شدافسانه این سوز و گداز دادند به ما دلی و گفتند بسوز دیدند که سوخت ...

گاهی مرگ شوخی میکند
نقاب می زند، می شود دلتنگی...

قبول دارم بشدت متنو👌