2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
سعدی از سرزنش خلق نترسد هیهات غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را👌👌

👌👌👌🌺🥀🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

هزار گل اگرم هست، هر هزار تويى

گل اند اگر همه اينان، همه بهار تويى

به گرد حسن تو هم، اين دويدگان نرسند

پياده اند حريفان و شهسوار تويى

زلال چشمه ى جوشيده از دل سنگى

الا که آينه ى صبح بى غبار تويى

دلم هواى تو دارد ، هواى زمزمه ات

بخوان که جارى آواز جويبار تويى

💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☀️

"عشق"

شما را چون خوشه های گندم

دسته می کند.

آنگاه شما را به خرمن کوب

از پرده خوشه بیرون می آورد.

وسپس به غربال باد دانه را

از کاه می رهاند،

و به گردش آسیاب می سپارد

تا آرد سپید از آن بیرون آید.

سپس شما را خمیر می کند

تا نرم و انعطاف پذیر شوید،

وبعد از آن شما را بر"آتش مقدس" می نهد

"تا برای ضیافت مقدس، نام مقدس شوید"

عشق با شما چنین رفتارها می کند

تا به "اسرار قلب خود معرفت" یابید.

و بدین معرفت با قلب زندگی پیوند کنید

و جزئی از آن شوید.....

جبران خلیل جبران

ترجمه دکتر الهی قمشه‌ای

@molana_chanel

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

لب من نوش دگر جز لب تو نوش نکرد
بوسه تنها به لب خمره ی انگور زدم

خسته از آن همه روزِ پُرِ نیرنگ و ریا
دل بریدم ز سحر بر شب بی نور زدم

رگ خشکیده ی من تیزی تیغی نبرید
من به آن تیغ تـبـر تیزی ساطــور زدم

تو تنت را به تن گرم دگر دادی و من
تن سردم به تن یـخ زده ی گـور زدم

چشم بر من تو ببستی و منم بر دنیا
باز از پیش خدا چشمکت از دور زدم

هزار گل اگرم هست، هر هزار تويى گل اند اگر همه اينان، همه بهار تويى به گرد حسن تو هم، اين دويدگا ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

سیمین-بهبهانی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
سعدی از سرزنش خلق نترسد هیهات غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را👌👌

انگش نمای خلق بودن؛ زشت است!

لیکن با تو زیباست...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

عاشقی درد قشنگیست

کاش درد من دیوانه تو باشی 

ای کاش روزی منِ عاشق 

خسته برگردمو در خانه تو باشی 

رضا_بهرام# 👌😃💎

باید کمک کنی ، کمرم را شکسته اند

بالم نمی دهند ، پرم را شکسته اند

نه راه پیش مانده برایم نه راه پس

پل های امن ِ پشت سرم را شکسته اند

هم ریشه های پیر مرا خشک کرده اند

هم شاخه های تازه ترم را شکسته اند

زین خوشتَرت کجا 

خبری در زَند که دوست

سر بی خبر بِه ما زد و

اَز ما خبر گرفت...

✒💎

ای که شمشیر جفا بر سر ما آخته‌ای دشمن از دوست ندانسته و نشناخته‌ای من ز فکر تو به خود نیز ...

یار با ما بی‌وفایی می‌کند؛
بی‌گناه از من جدایی می‌کند؛
شمع جانم را بکُشت آن بی‌وفا
جایِ دیگر روشنایی می‌کند...

سعدی#  

بعد از این گوش فلک نشنود افغان کسی

که من این گوش ز فریاد و فغان کر کردم

💠

عاشقی درد قشنگیست  کاش درد من دیوانه تو باشی  ای کاش روزی منِ عاشق  خسته برگردمو د ...

رضا بهرام👌

انگش نمای خلق بودن؛ زشت است! لیکن با تو زیباست... سعدی#  

از ننگ چه گویی که مرا نام ز ننگ است

وز نام چه پرسی که مرا ننگ ز نام است

میخواره و سرگشته و رندیم و نظرباز

وان کس که چو ما نیست در این شهر کدام است

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عرض ادب  امروز چالش پیشنهادی درج شده؟

سلام جانانم💖💖💖

مصرع پیشنهادی

"ترسم که تو هم یار وفادار نباشی'

تعطیل🚫