2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
شامگاهان به اتاقش رفتم  خفته بود  با ماه برافروخته در پنجره اش  بر افراشته ی آسما ...

"و زندگی ش ایستاده بود در خواب"

خیلی زیبا

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام صبحتون بخیر و امید انشالله⚘⚘ مصرع امروز " ترسم که تو هم یار وفادار نباشی "💎

آن همه دلداری و پیمان و عهد؛
نیک نکردی که نکردی وفا!
لیکن اگر دور وصالی بود؛
صلح فراموش کند ماجرا...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

‌هر آن‌چه كه ذهن انسان قادر باشد آن را درك كند، مي‌تواند واقعيت پيدا كند.

هر روز دقايقي با چشماني بسته و در حالت آرامش خواسته خود را مجسم كنيد و با تمام وجود آن را احساس كرده و از آن لذت ببريدبه افكار الهام شده خود اعتماد كرده و به آن عمل كنيد.

💯💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
آن همه دلداری و پیمان و عهد؛ نیک نکردی که نکردی وفا! لیکن اگر دور وصالی بود؛ صلح فراموش کند ماجرا... ...

شبی غمگین شبى بارانى و سرد 

مرا در غربت فردا رها كرد

دلم در حسرت دیدار او ماند

مرا چشم انتظار كوچه ها كرد

به من میگفت تنهایى غریب است

ببین با غربتش با من چه ها كرد

تمام هستیم بود و ندانست 

كه درقلبم چه آشوبی به پاكرد

او هرگز شكستم را نفهمید 

اگرچه تا ته دنیا صدا كرد

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

#اَللّـهُمَّ اغْفِرْ لي الذُّنُوبَ الَّتی

تَحْبِسُ الدُّعاءَ 👌⚘

خدايا#  

ببخش آن گناهانى را

که مانع قبول دعاهايم مى‏ شود💎

نشود فاش کسی آنچه میان منوتوست

تا اشارات نظر نامه رسان منو توست

گوش کن با لب خاموش سخن میگویم

پاسخم گو به نگاهی که زبان منو توست

روزگاری شد و کس مرد ره عشق ندید

حالیا چشم جهانی نگران منو توست

گرچه در خلوت راز دل ما کس نرسید

همه جا زمزمه عشق نهان منو توست 

گو بهار دل و جان باش و خزان باش، ار نه

ای بسا باغ و بهاران که خزان منو توست

این همه قصه فردوس و تمنای بهشت

گفت و گویی و خیالی ز جهان منو توست

نقش ما گو ننگارند به دیباچه عقل

هرکجا نامه عشق است نشان منو توست

سایه ز آتشکده ماست فروغ مه و مهر

وه ازین آتش روشن که به جان من‌و توست....

هوشنگ ابتهاج 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

هیچ کس تا به امروز، با اگر و اما و شاید به خواسته‌هایش نرسیده است.

اگر واقعا خواهان موفقیت هستید باید سلطان "بایدها" باشید، نه بنده "شایدها"!!!

-------------------------------------------👌💯💎

ای که شمشیر جفا بر سر ما

آخته‌ای

دشمن از دوست ندانسته و

نشناخته‌ای

من ز فکر تو به خود نیز

نمی‌پردازم ...

نازنیناتو دل از من به که

پرداخته‌ای؟

سعدی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

تنِ تو آهنگی‌ست

و تنِ من کلمه‌یی که در آن می‌نشیند

تا نغمه‌یی در وجود آید:

سرودی که تداوم را می‌تپد.

در نگاه‌ات همه‌ی مهربانی‌هاست:

قاصدی که زندگی را خبر می‌دهد.

و در سکوت‌ات همه‌ی صداها:

فریادی که بودن را تجربه می‌کند.

شاملو

حسرت نبرم به خواب آن مرداب

کارام درون دشت شب خفته‌ست

دریایم و نیست باکم از طوفان

دریا همه عمر خوابش آشفته‌ست💎

حسرت نبرم به خواب آن مرداب کارام درون دشت شب خفته‌ست دریایم و نیست باکم از طوفان دریا همه عمر ...

سعدی از سرزنش خلق نترسد هیهات

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را👌👌

سرو چمان من چرا میل چمن نمی‌کند

همدم گل نمی‌شود یاد سمن نمی‌کند

تا دل هرزه گرد من رفت به چین زلف او

زان سفر دراز خود عزم وطن نمی‌کند..........

حافظ