2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
بمیرم برات  حالا اول مسافرمون و راه بنداز بعد بیا حرف میزنیم 🙊🙊🙊🙊

خدانکنه دیوونه

میترسم کرونا باشه ذلیل بشه الهی

عطسه هم میکنم شوهرم چپ چپ نگام میکنه😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خدانکنه دیوونه میترسم کرونا باشه ذلیل بشه الهی عطسه هم میکنم شوهرم چپ چپ نگام میکنه😐

ن بابا توام 

تا ی کم سرما میخورین توهم بهتون دست میده ک کروناس 

هیچیت نی 

قول میدم بهت 

نترس فقط 

الانم برو بگیر بخواب تا صبح خوبِ خوب میشی 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا توام  تا ی کم سرما میخورین توهم بهتون دست میده ک کروناس  هیچیت نی  قول میدم ...

مرسی ولی خوابم نمیاد

الان رو ابرا دارم سیر میکنم

یعنی تو فضام جات خالی🥂

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
@ماویش21     عشقم بازیت گرفته نصفِ شبی  پستتو چرا پاک کردی  نصفه خوندم  ...

تو نفهمیدی مهیار چرا رفت🤔

@ماویش21     عشقم بازیت گرفته نصفِ شبی  پستتو چرا پاک کردی  نصفه خوندم  ...

جدا؟ 

الهییییی عزیزم ❤️ 

ولی برو سرچ کن آهنگ صیاد هم شعرشو بخون هم آهنگشو گوش کن دستم ترکیددددد دیگه حال ندارم باز تایپ کنم😁😁

مرسی ولی خوابم نمیاد الان رو ابرا دارم سیر میکنم یعنی تو فضام جات خالی🥂

اوه 

منم دوس دارم بیام همونجا ک تو هستی 😜

میگما حواسم بهت هست تاپیک اعتصام و نبری همونجا ک خودتی 😂😂😂

اوه  منم دوس دارم بیام همونجا ک تو هستی 😜 میگما حواسم بهت هست تاپیک اعتصام و نبری همونجا ک خ ...

نترس عشقم نمیبرم

توخواستی بیا ولی تاپیک اعتصامی نووچ😉

همچین میگه مهیار  انگار پسر خالمه  چ بدونم چرا رفت  نترس دو روز دیگه ورِ دلِ خودمو ...

والا به خداااااا

تا الان تمام بچه ها یه دور رفتن و برگشتن

خود من رفتم ولی گفتم برمی گردم 😁

می دونستم نمی تونم از سایت برم یه چند روز رفتم و دوباره برگشتم 😁

همچین میگه مهیار  انگار پسر خالمه  چ بدونم چرا رفت  نترس دو روز دیگه ورِ دلِ خودمو ...

خوب پسرخوبی بود دیگه

مهساا تو میدونستی پسرخالم عشقم بود 

کلی هم سرخاکش گریه کردم😔

والا به خداااااا تا الان تمام بچه ها یه دور رفتن و برگشتن خود من رفتم ولی گفتم برمی گردم 😁 می دو ...

لعنتی خاکش دامن گیره 

من ۳ روز طاقت اوردم‌ فقط 

ببین اخرِ عمری ب چی معتاد شدیما 

نینی سایت 😂😂