2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21414 بازدید | 3223 پست
بمیرم برات  حالا اول مسافرمون و راه بنداز بعد بیا حرف میزنیم 🙊🙊🙊🙊

خدانکنه دیوونه

میترسم کرونا باشه ذلیل بشه الهی

عطسه هم میکنم شوهرم چپ چپ نگام میکنه😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خدانکنه دیوونه میترسم کرونا باشه ذلیل بشه الهی عطسه هم میکنم شوهرم چپ چپ نگام میکنه😐

ن بابا توام 

تا ی کم سرما میخورین توهم بهتون دست میده ک کروناس 

هیچیت نی 

قول میدم بهت 

نترس فقط 

الانم برو بگیر بخواب تا صبح خوبِ خوب میشی 😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا توام  تا ی کم سرما میخورین توهم بهتون دست میده ک کروناس  هیچیت نی  قول میدم ...

مرسی ولی خوابم نمیاد

الان رو ابرا دارم سیر میکنم

یعنی تو فضام جات خالی🥂

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
@ماویش21     عشقم بازیت گرفته نصفِ شبی  پستتو چرا پاک کردی  نصفه خوندم  ...

تو نفهمیدی مهیار چرا رفت🤔

@ماویش21     عشقم بازیت گرفته نصفِ شبی  پستتو چرا پاک کردی  نصفه خوندم  ...

جدا؟ 

الهییییی عزیزم ❤️ 

ولی برو سرچ کن آهنگ صیاد هم شعرشو بخون هم آهنگشو گوش کن دستم ترکیددددد دیگه حال ندارم باز تایپ کنم😁😁

مرسی ولی خوابم نمیاد الان رو ابرا دارم سیر میکنم یعنی تو فضام جات خالی🥂

اوه 

منم دوس دارم بیام همونجا ک تو هستی 😜

میگما حواسم بهت هست تاپیک اعتصام و نبری همونجا ک خودتی 😂😂😂

اوه  منم دوس دارم بیام همونجا ک تو هستی 😜 میگما حواسم بهت هست تاپیک اعتصام و نبری همونجا ک خ ...

نترس عشقم نمیبرم

توخواستی بیا ولی تاپیک اعتصامی نووچ😉

همچین میگه مهیار  انگار پسر خالمه  چ بدونم چرا رفت  نترس دو روز دیگه ورِ دلِ خودمو ...

والا به خداااااا

تا الان تمام بچه ها یه دور رفتن و برگشتن

خود من رفتم ولی گفتم برمی گردم 😁

می دونستم نمی تونم از سایت برم یه چند روز رفتم و دوباره برگشتم 😁

همچین میگه مهیار  انگار پسر خالمه  چ بدونم چرا رفت  نترس دو روز دیگه ورِ دلِ خودمو ...

خوب پسرخوبی بود دیگه

مهساا تو میدونستی پسرخالم عشقم بود 

کلی هم سرخاکش گریه کردم😔

والا به خداااااا تا الان تمام بچه ها یه دور رفتن و برگشتن خود من رفتم ولی گفتم برمی گردم 😁 می دو ...

لعنتی خاکش دامن گیره 

من ۳ روز طاقت اوردم‌ فقط 

ببین اخرِ عمری ب چی معتاد شدیما 

نینی سایت 😂😂