2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
چالش امروزه  همین الان بداهه نوشتم😊

خیلی قشنگ بود استعداد هات داره فوران میکنه 😃😍🤗❤

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شعری از نزار قبانی

من

می‌خواهم پیش از تو بمیرم

تو فکر می‌کنی کسی که بعداً می‌میرد

کسی را که قبلاً رفته است، پیدا می‌کند؟

من این‌طور فکر نمی‌کنم.

بهتر است مرا بسوزانی

مرا در بخاری اتاقت بگذاری

در یک کوزه.

کوزه شیشه‌ای باشد

شفاف، شیشه سفید

بنابراین می‌توانی آن تو مرا ببینی...

فداکاری‌ام را می‌بینی:

از این‌که بخشی از زمین باشم، چشم می‌پوشم

از این‌که گل باشم و بتوانم با تو باشم

چشم می‌پوشم.

دارم پودر می‌شوم

تا با تو زندگی کنم

بعداً، وقتی تو هم مردی

به شیشه من خواهی آمد

و ما با همدیگر زندگی می‌کنیم

خاکستر تو در خاکستر من،

تا این‌که نوعروسی بی‌مبالات

یا نوه‌ای بی‌وفا

ما را از آن‌جا بیرون بیندازد

اما ما

تا آن موقع

در هم می‌آمیزیم

آن‌قدر که

حتا در آشغالی که ما را در آن می‌ریزند

ذرات ما پهلو به پهلوی هم خواهند افتاد

با هم دست در خاک فرو خواهیم کرد.

و یک روز، اگر یک گل وحشی

از این تکه از خاک تغذیه کند و شکوفه دهد

بالای تنش، مشخصاً

دو گل خواهد بود:

یکی تو هستی

یکی منم.

من

هنوز به مرگ فکر نمی‌کنم

بچه‌ای به دنیا خواهم آورد.

زندگی از من طغیان می‌کند

خونم دارد به جوش می‌آید.

من زندگی خواهم کرد، اما زمانی طولانی، خیلی طولانی

اما با تو.

مرگ هم مرا نمی‌ترساند

اما شیوه خاکسپاری‌مان

ناخوشایند است

تا وقتی که بمیرم

فکر می‌کنم بهتر خواهد شد.

امیدی هست که همین روزها از زندان بیرون بیایی؟

صدایی در من می‌گوید:

شاید.

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه ها این شعر نزارقبانی به مخاطب خاصش بلقیس الراوی هستش،به نظرم فوق العادست

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

حوصلم سر رفته تاپیکا باحال نیست میشه یکم اینجا مزه بپرونم  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

امتحان کردم ببینم سنگ می فهمد تورا
از تو گفتم با دلم ، کوتاه آمد؛ گریه کرد

گفتم مگر به گریه دلش مهربان کنم
چون سخت بود، در دلِ سنگش اثر نکرد!

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

حوصلم سر رفته تاپیکا باحال نیست میشه یکم اینجا مزه بپرونم    

سلام به روی ماهت خوش آمدی یه تاپیک در مورد قلیون هست تگت کنم؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام به روی ماهت خوش آمدی یه تاپیک در مورد قلیون هست تگت کنم؟ 

ها باشه نمکمو نگه میدارم از تاپیکت میبرم بیرون😂😂😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

سلام به همگی عزیزان ، این چندماه که در کنارتون بودم یکی از بهترین خاطرات زندگیم شد و خیلی چیزا یاد گرفتم ازتون و اینکه با شادیهاتون شاد شدم و با غصه هاتون گریه کردم ، مواظب خودتون باشید و انشالله همیشه دوستیهاتون پایدارباشه و دلتون همیشه شاد باشه و همراه با سلامتی ، این شعرم خیلی دوست دارم و تقدیم میکنم به همتون

بازم ممنونم و خداحافظ همگیتون

همه ی عمر منه خودشم میدونه
میتونه باشه ولی نمیمونه
میبینه وابستم میبینه داغونم
بی تفاوت میره کاش میشد منم بتونم
اگه تنهاتر شم زندگیم سختر شه
کارمون آخر سر به جدایی بکشه
به تو ثابت میکنم اونی که میره کیه
آخر قصه ی من بی خداحافظیه
بی خداحافظی از شهر میرم
نه منو میبینی نه تورو میبینم
هر بلایی سرم اومد کار قلب سادمه
میرم از شهر تو اما همه چی رو یادمه
بی خداحافظی از شهر میرم

بی خداحافظی از شهر میرم
بی خداحافظی از شهر میرم

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
تونمدونی من.چقد خاطرتومیخام مطمعنم بیخبری آجی..طعم ت مث نوشابه های،کولای قدیمه

اب قند لطفا 😢😰

سلام به همگی عزیزان ، این چندماه که در کنارتون بودم یکی از بهترین خاطرات زندگیم شد و خیلی چیزا یاد گ ...

کجابه سلامتی آقامهیار🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂