2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق ، که نامی خوش‌تر از اینت ندانم. وگر – هر لحظه – رنگی تازه گیری، به ...

وارث مُلک تبسم، کاظم است

عشق عالمتاب هفتم، کاظم است

آفرینش، سوره ای از مهر او

بر لب هستی، تبسّم کاظم است

سلام خواهر جان عیدتون مبارک باشه 🦋❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@یاسمن_۷۰     ببین نبض قلبم به تو بستگی داره  یحال خوبی تو نگاته وابستگی داره 😍

احساسی که به تو دارم یه حس فوق العاده س 

من عاشق کسی شدم که خیلی صاف و ساده س 😍

احساسی که به تو دارم خیلی واسم عجیبه 

چه نازنینی من دارم ببین چقدر نجیبه😍😘

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وارث مُلک تبسم، کاظم است عشق عالمتاب هفتم، کاظم است آفرینش، سوره ای از مهر او بر لب هستی، تبسّم ک ...

سلام عزیزدلم عیدشمام مبارک حاجات تون.روا انشالله

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزدلم عیدشمام مبارک حاجات تون.روا انشالله

ممنون گلم همچنین ❤️💚🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

میدونم توام یکی مثل من بودی

یه رابطه ی تکراری یه حس معمولی

نداریم هیچ کدوم مث که منظوری

تو هم ناراحتی از این قصه بدجوری

تو با اون خنده های فیک مصنوعی

یه آدم دیگه پشت این فیس مظلومی

تلفن حرف زدنات نصف شب زوری

یکیم که فراموشت شده اسمش از دوری

یادت نی وقتی بودی دپرس بدجوری

تو بغلم من می کردی گریه مست بودی

ما میتونستیم ولی حیف که ترسویی و

تو تو چیزایی که تو این بینه مسئولی

کی جز تو میمونه پیشم شب تو با کی صبح شد

چرا بی خود مرد اون روزامون و چرا این طور شد

کاش میشد اون روزامون یه ثانیه وایسه

کاشکی میدیدم دل تو منو یه بار دیگه خواسته

چطور دلت اومد دل منو بزاری ببازه

به جز تو این دیوونه با کی بسازه

کاشکی یکی پیدا شه و یه راهی بشناسه

که بفهمم دلت تازه گیا چرا بی احساسه

کاشکی بشه از این حرفا تو بسازی یه پازل

تا شاید شروع بشه یه بازی تازه

که باز ببینم منو دیدی دست تکون میدی

پیش همیم ولی بحث مون نی ای

دوباره به منه خسته جون میدی

با چشات هرچی توی دلت هست نشون میدی

تو از پنجره دست تکون میدی

پیش همیم ولی بحث مون نی ای

دوباره به منه خسته جون میدی

با چشات هرچی توی دلت هست نشون میدی

@chica   بیا عشقت و البته عشق منه این شعر

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

کاش میشد زندگی

تکرار داشت . . .

لااقل تکرار را یکبار داشت . . .

ساعتم برعکس

میچرخید و من . . .

برتنم میشد گشاد این

پیرهن . . .

آن دبستان ، کودکی ، سرمشق

آب . . .

پای مادر هم برایم جای

خواب . . .

خود برون میکردم

از دلواپسی . . .

دل نمیدادم ب دست

هر کسی . . .

عمر هستی ، خوب و بد

بسیار نیست . .

حیف هرگزقابل تکرار نیست

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

گجه اولدوز لاری بیربیر سایارام صبحه چاتام

بیر خبر سنن آلیب غصه لریم باشدان آتام

دئدیلر صبح گله جاخسان کوچه دن رد اولاسان

کاش اولیدی بوگجه صبحه کیمین یولدا یاتام💓💓💓

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

واو چه خط زیبایی..چه شعر قشنگی به به روحم تازه شد😍😍😍😃🌷❤❤

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿