2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
@nafasam1370     دوست نازنینم! امروز یکی از اون تاریخ های خیلی خاص توی ...

ای وای 😂😂😂😂😍😍😍😍😍🌹💓🌹💓🌹

اوایل متن یه بغض کردم و داشت اولین قطره راهشو پیدا میکرد 😢که رسیدم به زن عمو و ننه ی بی مسولیتم 😐😶😂😂😂

فقط اون قسمت ترخیصم از پلولشگاه😂😂😂😂😂

آره ناز و خوشگل و‌مامانی بودم شما هم همش بوسم میکردین

زن عمو من خانواده داغانی دارم فکر کنم باید بگردم ننه بابا پیدا کنم 😶♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻😂😂😂😂

مرسی از پیام تبریکت خوشحالم کنارم هستین ذوق جیغغغغ😃😃😃😶😶♀‍🤦🏻😂😂😂😍😍😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک نفس خانوم☺❤❤

جان دلم مرسی مهربون یاسمن جان 💓💓😃

دارم یواش یواش خجالت میکشم دیگه♀‍🤦🏻

حس من نفس۱۵سالمه رو دارم 😂😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ای وای 😂😂😂😂😍😍😍😍😍🌹💓🌹💓🌹 اوایل متن یه بغض کردم و داشت اولین قطره راهشو پیدا میکرد 😢که ر ...

بذار منو خالت کنکور بدیم همگی باهم میگردیم دنبال ننه بابای درست حسابی ک برات پیدا کنیم ....

ننت ک بی هوا رفت ، بابات کجاست دلبندم ؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

من عاشق این شعرم 🤗🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

حالم خرابه دکتر صداتو روزی سه وعده تجویز کرده

فکر و خیالت همراه بارون حال و هوامـــو پاییــــز کـــــــرده

دکتر بهم گفت هر لحظه دوریت مثل یه سمه خیلی کشندست

تنها دوای بیماری من تو چهره توست آره یه خنده ست

دکتر بهم گفت حالم خرابه از بس تو نیستی

دکتر نوار قلب منو دید هر جا که صافه رد صدات نیست…..

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
@nafasam1370     خاص ترین روز دنیا... روز تولدت خاص ترین جشن دنیا... جشن تولدت خاص ت ...

وای ببین کی اینجاست😃خاص ترین خط فاصله دنیاااا😍😍

مرسی قشنگم ممنون به خاطر بودنتون 💓😃🌹🌹🌹

بذار منو خالت کنکور بدیم همگی باهم میگردیم دنبال ننه بابای درست حسابی ک برات پیدا کنیم .... ننت ک ب ...

بابام تعلیق شد پریروز😐😐😐

خالم تگ نمیشه چرا 😢😢میخام بغلش کنم برام تاپیک زده ♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻💓💓💓😃

جان دلم مرسی مهربون یاسمن جان 💓💓😃 دارم یواش یواش خجالت میکشم دیگه♀‍🤦🏻 حس من نفس۱۵سالمه رو دار ...

خواهش عسیسم 😍😄 یه خانم همیشه کودک درونش فعاله😁😁

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
وای ببین کی اینجاست😃خاص ترین خط فاصله دنیاااا😍😍 مرسی قشنگم ممنون به خاطر بودنتون 💓😃🌹🌹🌹

قربونت عزیزم😘

امیدوارم همیشع دلت شاد و لبت خندون باشه ❤

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
خواهش عسیسم 😍😄 یه خانم همیشه کودک درونش فعاله😁😁

😁😁اهوووم 

شعر بزاریم تبریکا رو بشوره ببره♀‍🤦🏻

سایه ام را می توان
چون زلف خوبان شانه کرد !

بس که طبع من
به صد فکر پریشان آشناست

بابام تعلیق شد پریروز😐😐😐 خالم تگ نمیشه چرا 😢😢میخام بغلش کنم برام تاپیک زده ♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻 ..

باباتم رفت 

ننتم ک رفت 

عجبااااا

@00نازلی00      بیا خواهرزادت کارت داره

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
@nafasam1370     دوست نازنینم! امروز یکی از اون تاریخ های خیلی خاص توی ...

یادته چقدر ناز بود😢 همش لپشو ماچ میکردیم😢👋

ننه بیمسئولیتش کلا تعلیق کرد و رف😒😒😒

بزار برگرده با دمپایی ابری کل سایت رو دنبالش میکنم😒

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
یادته چقدر ناز بود😢 همش لپشو ماچ میکردیم😢👋 ننه بیمسئولیتش کلا تعلیق کرد و رف😒😒😒 بزار برگر ...

اره یادمه ، چقدر ناز بود و خوشگل 😅

دمپایی ابری رو خیس کن بزن تو دهنش ک دیگه بی خداحافظی نره

بابام تعلیق شد پریروز😐😐😐 خالم تگ نمیشه چرا 😢😢میخام بغلش کنم برام تاپیک زده ♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻� ...

ای خوووووووودااااا ننه و بابات چرا اینجوری بودن اخه😢😢

من و زن عموت هم مامانتیم هم بابات غمت نباشه نفسم😢😢

بپر بغل خاله😍🥰😘

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
یادته چقدر ناز بود😢 همش لپشو ماچ میکردیم😢👋 ننه بیمسئولیتش کلا تعلیق کرد و رف😒😒😒 بزار برگر ...

ناز بودم😐😐😐

الان نیستم مگه 😐😐😐

نازم دیگه نازم😭😭😭😭