2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست
نی نی سایت همه رو ادب میکنه😎 همه در آخر به ی باور میرسن👌👌👌

و یاد میگیریم دیگه راحت به کسی اعتماد و باور نداشته باشیم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

گویی

تو راهی بی‌انتهایی...

و من برای این سفر...

آفریده شده‌ام.....

چشم به راه تو دوخته در سفری بی پایان...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔

کاش همون ذهنیت خوبی که ازشون داشتیم تا ابد تو خاطرمون میموند 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

محدودم کن

به دوست داشتنت ،

دلم میخواهد جز تو

چیزی به چشمِ دل نیاید ...!

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

که ای کاش یاد بگیریم بعضی چیزا تو ذات آدمه خیلی سخت تغییر میکنه مثل خوش بینی و ‌.....

اوهوم دقیقا...منم فکر میکردم همه خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه ولی الان دیگه انقدر خوشبین نیستم 

@nafasam1370  

دوست نازنینم!

امروز یکی از اون تاریخ های خیلی خاص توی تقویم زندگی منه، چون امروز تولد توست، تولد دوست یکی یکدانه من، بهترین دوستی که هرکس می تونه داشته باشه، بهترین دوستی که هر لحظه می تونی بهش تکیه کنی، توی هر شرایطی، دلت قرصه که برات اینجا هست و به حرفات گوش می کنه …

روزهای تولد همیشه روزهای شادی هستند آرزو می کنم هر روز تو، مثل روز تولدت باشد، پر از شادی، پر از حرف های خوب.

آرزو می کنم همیشه بهترین ها از آن تو باشد چون تو لایق بهترین ها هستی.

@nafasam1370    عزیزِ دله زن عمو تولدت مباااااااااارک 🥳 امیدوارم تولد ۱۲۰ سالگیت رو کنار اون ننه ی بی معرفت و بی مسئولیتت ، من و خاله نازلیت جشن بگیری ....

یادته از پلوشگاه ک اوردیمت چقدر کوچولو و ناز بودی ، من نمیفهمم اون ننه و بابات الان چرا ولت کردن غصه نخور منو خالت کنارتیم 😁

@00نازلی00     بپر بیا 😁😁😁

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
سلام بر دوستان عزیز❤

سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت😊😍

محدودم کن به دوست داشتنت ، دلم میخواهد جز تو چیزی به چشمِ دل نیاید ...!

تولدت مبارک نفس خانوم☺❤❤

وقتی من میگم بهم میگم نفهم 😏

غلد خورده هرکی گفته..خودش نفهمه😒😒😅

فدایت عشقم😚 ای یار دیرین و بی نقابم❤

😍😄😄 قربونت بشم من❤