2777
2789
عنوان

«شعر۶»

| مشاهده متن کامل بحث + 21355 بازدید | 3223 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظر ميمانم

تا عصايت شوم

سوىِ چشمانَت

ياداورِ قرصهايت

هم بازىِ نوه هايت

من جوانى ام را،

براى پيرى ات كنار گذاشتم...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ای جان دلمممم ممنون آرامِ جان 💓💓💓 چقد خوشحالم تو این روز همه تون رو‌کنارم دارم 😍😍😍😘😘🌷

منم از آشنایی با شما خیلی خوشحالم😍😍

بهترین ها رو براتون آرزو می کنم ♥️♥️😘😘🌺🌺

در آرزوی جلوه ی مهتاب جمالش

یا رب! گذراندیم چه شب های سیاهی...

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
بزار بشینم سر جام اععع♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻♀‍🤦🏻😂 ببخشید هی میرم میام جواب همه رو دیر میدم عاقا انقد زنگ م ...

واووو تولدت هست دوست جان ؟؟نمیدونستم ایشالا زندگی کنی با عشق ، موفق باشی با دست خدا ،سلامت باشی سالیان سال کنارخانوادت جانانم ❤❤❤❤❤🌹🌹🌹

خند زدی و آسمان آبی شد
شبهای قشنگ مهر مهتابی شد
پروانه پس از تولد زیبایت
تا آخر عمر غرق بی تابی شد🌹🌹🌹🌹

تولدت مبارک 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

چالش امروز:

صبح تو تاکسی نوشتم😑 بدبود ببخشید

تورا من زهر شیرین خوانم ای عشق
برایت شعر دیرین خوانم ای عشق
عسل ، قند و نبات ای نازنینم
بخور شیرین تر از آن هستی ای عشق
بچین این سفره ی صبح سحرگاه
کنار تو، سرسفره چه حالی دارد ای عشق
مرا دزدانه در چشمت نگاهیست
بیا پر کن ز می جامم تو ای عشق
نگاه تو عسل دارد برایم
چه شیرین میشود این می ، با تو ای عشق
سفر بی تو نشاید عشق اینجاست
کنارت من بمانم تا ابد عشق

ترنم_ترنم#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام گؤزل لر یام یاشیل سئوگی لر  سحر چاغی سیزین اوچون گونلریز اومودلو یاشامینیز سئوینج لی ...

سلام عشقم😘😘😘

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چالش امروز: صبح تو تاکسی نوشتم😑 بدبود ببخشید تورا من زهر شیرین خوانم ای عشق برایت شعر دیرین خو ...

ای عشق😍😍😍😍😍ای جان

تعطیل🚫                                                                                 
واووو تولدت هست دوست جان ؟؟نمیدونستم ایشالا زندگی کنی با عشق ، موفق باشی با دست خدا ،سلامت باشی سالی ...

جان جان ممنون که قشنگ ترین 😍😍😘😘

آره میبینی پیرم شدم رفت 😐😭😶😂

فدات بشم برای شعر و تبریک قشنگت که 🌹💓🌹💓🌹💓🌹💓🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چقد قشنگه ☺❤ 

واقعا😐✋

اخه انقد کارداشتم از صب تازه خونه رسیدم 

تو تاکسی تو خیابون یکمشم نوشتم اصلا نفهمیدم چی نوشتم الانم حوصله ویرایش نداشتم