2777
2789

سلام دوستان کسی هست که تودوران شیردهی بالای سینه به سمت زیربغل احساس یه چیزی مثل یه توده کنه‌.یکم درازه حرکت میکنه درد نداره،سطحش صافه،خواهشا فقط کسایی که تحربه دارن بیان بهم استرس اضافه ندیدخیلی نگرانم،بچم پونزده ماهشه 

سلام عزیزم منم از این توده ها داخل اون سینه ای که بیشتر ازش شیر میدم دارم رفتم دکتر معتینه کرد و گفت غدد شیری هستن.حالا تو هم میخوای واسه اینوه خیالت راحت شه یه دکتر برو.ولی دکتر به من گفت بهترین زمان برا معاینه چند ماه بعد از شیر دهی هستش

سلام عزیزم منم از این توده ها داخل اون سینه ای که بیشتر ازش شیر میدم دارم رفتم دکتر معتینه کرد و گفت ...

غده اش چه مدلی بود؟اندازش چقدر بود کجای سینت بود؟خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از ١٥ روز كه به بچم شير ميدادم متوجه يه توده بالاى سينه شدم هر روزم بزرگتر ميشد و در حالت عادى هم درد داشت

سونو انجام دادم كه مشخص شد ديواره ى نامنظم داره فرستادنم براى نمونه بردارى كه اونجا موقع نمونه گرفتن خداروشكر مشخص شد شير بوده اون نقطه جمع شده و تبديل به كيست شده

بعد از اون خودبخود رفع شد

خداروشکر چجوری بود زیر دستت حرکت میکرد؟

نه حركت نداشت و مشخص بود صاف نيست همه ى علائمم به بدخيم مى خورد

دكتر جراحم گفت اونايي كه صافن و حركت ميكنن بيشترشون خوش خيمن و اگر دردناك نباشه يا رشد نداشته باشه اصلا نيازى نيست درش بيارى

شما بهتره يه سونو سينه انجام بدى 

انشالله چيز خاصى نيست اصلا نگران نباش من چنتاشو تو اون يكى سينم دارم ،بيشتر خانما دارن...

غده اش چه مدلی بود؟اندازش چقدر بود کجای سینت بود؟خیلی نگرانم

نزدیکای نوک سینه بود اندازش مثلا اندازه لوبیا دقیق نمیدونم...نگران نباش عزیزم تازگیا بوجود اومده یا بوده قبلا؟

نمیدونم تازگی متوجه شدم تواون یکی سینتم داشتی مثل همین

من بچم معمولا عادت کرده از یه سینم شیر میخوره داخل همون سینه که همش شیر میخوره بود...توی اون یکی نبود دکتر گفت اون یکی سینت چون کم شیر میدی غده هاش خیلی فعال نیست...

اگر شيرت زياده ممكنه شير باشه  شير كه بيرون نياد برگشت ميخوره و يه جا جمع ميشه و به شكل توده د ...

نمیدونم والا من شبا تاصبح بیشتر بااون یکی سینم شیر دادم خداکنه چیزی نباشه خیلی اعصابمو ریخته بهم