2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15161 بازدید | 4429 پست
😂😂خا منم میخام سر همی آتو بگیره مث ای ک با  زهرااا جون کات کردن میخام ببینم زهرا گذاشته رفته ...

دختر عموم مذهبیه 😐😐😐

از کجا بدونه همدانشکده ایش رل میزنه و کات میکنه 😐😐😐😂😂

و از کجا بدونه طرف خودش کات کرده یا دختره 😐😐😂😂😂

هانی چی زدی 😐😂😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
دختر عموم مذهبیه 😐😐😐 از کجا بدونه همدانشکده ایش را میزنه و کات میکنه 😐😐😐😂😂 و از کجا بدونه ...

خا میره از دوستاش میپرسه!😂😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خا میره از دوستاش میپرسه!😂😂

😐هانی نیومدی یاسوج تا حالا؟؟ 

یاسوجیا ی مشت مذهبی ان یکی بگه رل درجا میکشنش😐😐

اصلا دانشجو هاشون با هم گردش و... نمیرن 😐

من به خاطر همین میگم حتی اگه پزشکی یاسوج بیارم پرستاری تهران قطعااا میرم تهران چون فرهنگ ی عده خیلی بده 😕

همش منتظرن ی پسر و دختر رو در حال صحبت ببینن آبروشون رو ببرن 🤕

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
😐هانی نیومدی یاسوج تا حالا؟؟  یاسوجیا ی مشت مذهبی ان یکی بگه رل درجا میکشنش😐😐 اصلا دانشجو ...

😂😂😂بابا خب میگیم جاش نامزد

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
😂😂😂بابا خب میگیم جاش نامزد

اوه مای گاد 

برم بهش بگم؟ 😁

خب ازش چی بپرسم؟😈

اسکرین میزارم هر وقت جواب داد 😅❤️

سلام .جمعتون جمعه گلتون کم بود که الان دیگ تکمیله😎

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

انلاینا یه چیزی بگین دیگ عه😕

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
اوه مای گاد  برم بهش بگم؟ 😁 خب ازش چی بپرسم؟😈 اسکرین میزارم هر وقت جواب داد 😅❤️

بگو اصلا اینا رو میشناسه؟😂🤭

دختر عموت چه رشته ای میخونه

بگو اصلا اینا رو میشناسه؟😂🤭 دختر عموت چه رشته ای میخونه

اتاق عمل 👑😜

ژان ژان سلام

چطور مطوری ؟

انلاینا یه چیزی بگین دیگ عه😕

سلوم 😁😜

سلام .جمعتون جمعه گلتون کم بود که الان دیگ تکمیله😎

اوه مای گاد 🤕😂💎🌸💫