2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15362 بازدید | 4429 پست
😂😂خا منم میخام سر همی آتو بگیره مث ای ک با  زهرااا جون کات کردن میخام ببینم زهرا گذاشته رفته ...

دختر عموم مذهبیه 😐😐😐

از کجا بدونه همدانشکده ایش رل میزنه و کات میکنه 😐😐😐😂😂

و از کجا بدونه طرف خودش کات کرده یا دختره 😐😐😂😂😂

هانی چی زدی 😐😂😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
دختر عموم مذهبیه 😐😐😐 از کجا بدونه همدانشکده ایش را میزنه و کات میکنه 😐😐😐😂😂 و از کجا بدونه ...

خا میره از دوستاش میپرسه!😂😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خا میره از دوستاش میپرسه!😂😂

😐هانی نیومدی یاسوج تا حالا؟؟ 

یاسوجیا ی مشت مذهبی ان یکی بگه رل درجا میکشنش😐😐

اصلا دانشجو هاشون با هم گردش و... نمیرن 😐

من به خاطر همین میگم حتی اگه پزشکی یاسوج بیارم پرستاری تهران قطعااا میرم تهران چون فرهنگ ی عده خیلی بده 😕

همش منتظرن ی پسر و دختر رو در حال صحبت ببینن آبروشون رو ببرن 🤕

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
😐هانی نیومدی یاسوج تا حالا؟؟  یاسوجیا ی مشت مذهبی ان یکی بگه رل درجا میکشنش😐😐 اصلا دانشجو ...

😂😂😂بابا خب میگیم جاش نامزد

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
😂😂😂بابا خب میگیم جاش نامزد

اوه مای گاد 

برم بهش بگم؟ 😁

خب ازش چی بپرسم؟😈

اسکرین میزارم هر وقت جواب داد 😅❤️

سلام .جمعتون جمعه گلتون کم بود که الان دیگ تکمیله😎

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

انلاینا یه چیزی بگین دیگ عه😕

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
اوه مای گاد  برم بهش بگم؟ 😁 خب ازش چی بپرسم؟😈 اسکرین میزارم هر وقت جواب داد 😅❤️

بگو اصلا اینا رو میشناسه؟😂🤭

دختر عموت چه رشته ای میخونه

بگو اصلا اینا رو میشناسه؟😂🤭 دختر عموت چه رشته ای میخونه

اتاق عمل 👑😜

ژان ژان سلام

چطور مطوری ؟

انلاینا یه چیزی بگین دیگ عه😕

سلوم 😁😜

سلام .جمعتون جمعه گلتون کم بود که الان دیگ تکمیله😎

اوه مای گاد 🤕😂💎🌸💫