2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 4429 پست
تروویتال نه تهوع نداشت فقط تب اسهال تبش قطع شده الان یکی دوساعته هم بیرون روی نداره ایشالا خوب شده د ...

خدا روشکر چیزی نیست عزیزم 😚😚خوب شده ایشالا

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@همسرم_دنیام1382     سلام حنایی  خوبی عزیرم؟🌺🌺 چی شد حنا پسرت چطوره؟؟؟!!!

سلام گلم مرسی خوبم عزیزم ❤پسرمم حالش خوبه خداروشکر

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
سلام گلم مرسی خوبم عزیزم ❤پسرمم حالش خوبه خداروشکر

خداروشکر دلم برات تنگیده بود وقتی دیدم اونطوری بهم ریختی دلم ریش ریش شد برات🥺🥺🥺❤️

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
خداروشکر دلم برات تنگیده بود وقتی دیدم اونطوری بهم ریختی دلم ریش ریش شد برات🥺🥺🥺❤️

الهی نه هانی جونم ناراحت نشو اگه تو نبودی من با کی درددل میکردم😔 مادرم دیگه هنوز اولاشه باید این دردا رو تحمل کنم بیخود نیس که میگن بهشت زیر پای مادراس

الهی نه هانی جونم ناراحت نشو اگه تو نبودی من با کی درددل میکردم😔 مادرم دیگه هنوز اولاشه باید این در ...

اره خوشملم راس مامانت راس میگه تازه اولشه اووو کلی ماجراها داری با جوجه کوچولوت❤️❤️ ماحرا های خوشمزه تلخ و... بعدشم زود چش بهم بزنی بزرگ میشه و دلت برای این روزا تنگ میشه😚

اره خوشملم راس مامانت راس میگه تازه اولشه اووو کلی ماجراها داری با جوجه کوچولوت❤️❤️ ماحرا های خوشمزه ...

خخخ اره بزرگ بشه چی میشه حتی تو اوج مریضی دست از شیطونی برنمیداشت پوست و استخون شده

خخخ اره بزرگ بشه چی میشه حتی تو اوج مریضی دست از شیطونی برنمیداشت پوست و استخون شده

ای جان😍 لپشو از طرف من بچلون

غذا میتونه بوخوره؟

ای جان😍 لپشو از طرف من بچلون غذا میتونه بوخوره؟

چشم 😁😅غذا فعلا دکترش گفت پوره سیب زمینی بده گفت اگه سوپ بخوره اسهال بدتر میشه

چشم 😁😅غذا فعلا دکترش گفت پوره سیب زمینی بده گفت اگه سوپ بخوره اسهال بدتر میشه

اره پوره خیلی خوبه مخصوصا اگع دستپخت مامان حنا باشه🤭😋😋

خخ نه با اینطوریام نیس😅

حالا نی نی م نمیتونه چیزای زیاد بوخوره ولی خوشبحال بابای نی نی ک هر روز دسپخت حنا خانومو میخوره😋😋 حسودیم شد 😂

حالا نی نی م نمیتونه چیزای زیاد بوخوره ولی خوشبحال بابای نی نی ک هر روز دسپخت حنا خانومو میخوره😋😋 ...

اره بابا دسپختم عالیه ماکارونی شفته خودم پز😑😑😑شوهرم به زور قورتش داد😑