2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 4429 پست
اره بیچاره من چقد گریه کردم بحالش😔😔😔

تاپیک اخرش پلیز

https://www.ninisite.com/user/ea4f842d-79e9-4a4e-8702-802d7e3770fd/mrshaniyeh

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من دیگه اخراش نتونستم جلو گریه ام رو بگیرم ، صبر کن تاپیک باحال لینک بزارم بخندی خیلی خوبن

باش😕من که هنوز تو حالو هوای اون تاپیکم بزار یکم حالم خوب شه😞

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باش😕من که هنوز تو حالو هوای اون تاپیکم بزار یکم حالم خوب شه😞

من بیدارممم نه نخوندم قشنگه؟😁😁🧐

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
رشته خوبیههه😍😍 صانیع دستی یا صنایع شیمیایی؟

صنایع شیمیایی

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
😂😂😂😂مگه نمیدونستی من کوشولو ترم؟

نه والا 

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
نمکدون😒😒😒😒 حالا ولش تو پر بازدیدا سرگذشت واقعی رو خوندی😢

منم انقدر ‌گریه کردم 😥شوهرم اینطوری نگام میکرد😐😅

منم انقدر ‌گریه کردم 😥شوهرم اینطوری نگام میکرد😐😅

واقعا گریتون گرفت؟؟؟!!!!😕😕 

من خندم گرفته بود از سادگی بیش از حد دختره😶😶😶🤭😶😶

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
منم هنوزم تو شوکم😓😓😓😓

بازی تراختور نگا میکنی عجب بازیه استقلا تو هنگه فقط😅

اره خیلی قشنگه بخون😔😔😔

خوندمش

واییی دختره خیلی پخمهههه بودددد اعصابم خورد شددد😬😬همو اول بایی طلاق میگرفتتتت

چن چن شددددد؟؟؟؟؟؟

تراکتورررر برد ❤❤😅😅😅هوررررراا 🥳🥳🥳🥳

تراکتورررر برد ❤❤😅😅😅هوررررراا 🥳🥳🥳🥳

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییی حقشونههههه سری پنالتی ک بردن  چ فاز گرفته بودنننننن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

شنیدم نیمه اول اسدقلالیا ۳ تا ۳ تا میخوردن!🤣