2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15166 بازدید | 4429 پست
اره بیچاره من چقد گریه کردم بحالش😔😔😔

تاپیک اخرش پلیز

https://www.ninisite.com/user/ea4f842d-79e9-4a4e-8702-802d7e3770fd/mrshaniyeh

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
من دیگه اخراش نتونستم جلو گریه ام رو بگیرم ، صبر کن تاپیک باحال لینک بزارم بخندی خیلی خوبن

باش😕من که هنوز تو حالو هوای اون تاپیکم بزار یکم حالم خوب شه😞

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش😕من که هنوز تو حالو هوای اون تاپیکم بزار یکم حالم خوب شه😞

من بیدارممم نه نخوندم قشنگه؟😁😁🧐

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
رشته خوبیههه😍😍 صانیع دستی یا صنایع شیمیایی؟

صنایع شیمیایی

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
😂😂😂😂مگه نمیدونستی من کوشولو ترم؟

نه والا 

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
نمکدون😒😒😒😒 حالا ولش تو پر بازدیدا سرگذشت واقعی رو خوندی😢

منم انقدر ‌گریه کردم 😥شوهرم اینطوری نگام میکرد😐😅

منم انقدر ‌گریه کردم 😥شوهرم اینطوری نگام میکرد😐😅

واقعا گریتون گرفت؟؟؟!!!!😕😕 

من خندم گرفته بود از سادگی بیش از حد دختره😶😶😶🤭😶😶

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
منم هنوزم تو شوکم😓😓😓😓

بازی تراختور نگا میکنی عجب بازیه استقلا تو هنگه فقط😅

اره خیلی قشنگه بخون😔😔😔

خوندمش

واییی دختره خیلی پخمهههه بودددد اعصابم خورد شددد😬😬همو اول بایی طلاق میگرفتتتت

چن چن شددددد؟؟؟؟؟؟

تراکتورررر برد ❤❤😅😅😅هوررررراا 🥳🥳🥳🥳

تراکتورررر برد ❤❤😅😅😅هوررررراا 🥳🥳🥳🥳

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییییییی حقشونههههه سری پنالتی ک بردن  چ فاز گرفته بودنننننن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

شنیدم نیمه اول اسدقلالیا ۳ تا ۳ تا میخوردن!🤣