درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سلام خدمت دوستان گل عزیزا میتونید اسمتون به همراه سنتون بگید تا باهم دوست بشیم و راحت باشیم&n ...
سلام .هانی ۱۸
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
اخه تو کجات مهربونه همه میگن مهربون مارو هرروز زجر کش میکنی 😒😐
دروغ میگه خودش بلد نیس من خیلیم بلددددممم!!! تا ۲,۳ سال پیش ک عروسک بازی میکردم خودم عروسکامو شیر م ...
پ وقت شوهر کردنته 😅