بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
نه به جان تو برم بخوابم یکی دوساعت دیگه جوجه بیدار میشه نمیذاره بخوابم شب همگی ستاره بارون😘😘😘😘👋 ...
جوجه رو ببوسی از طرف من
برو گلم شبت رویایی
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
نه به جان تو برم بخوابم یکی دوساعت دیگه جوجه بیدار میشه نمیذاره بخوابم شب همگی ستاره بارون😘😘😘😘👋 ...
نرووووو😭😭😭
واییی من خابم نمیاد ولی مجبورم بخابمممم صب زود باید بیدار شم عررر😭😭😭
حساب کننن عکس کارت ملی همینطوریش نابوده😂😂😂 حالا مال من دیگه چ شود اصولا من صبا ی قیافه داغون نخابیده له له دارم😂😭 باید همون اول برم گم و گورش کنم فک کنم
ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
سادیسم مریضی بدی هست میدونم یه چندتا از کاربرای دیگه هم دارن😔😔