2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15163 بازدید | 4429 پست
اخه از یه چیز  چندتا هست مثلا همین چشم میتونی بگی جوزوم اوسته یا گوزوم اوستع یا باشیم اوسدع&nbs ...

عامو  چ حالی داریناااا😂😂

ما ی ها داریم صد تو معنی میده😂😂😂

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
بخدا راحته منم وقتی میخوام فارسی بحرفم بدجور تو فشار میافتم اصلا 😶

بنظر من که ترکی از چینیم سختره حتی😁

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها  ترک کجایی؟

ترک آذربایجان غربی

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
بنظر من که ترکی از چینیم سختره حتی😁

دوتا زیون قاطیه بخاطز اون هم از ترکیه برداشتیم هم از اذربایجان بعد شدیم ترکی آذری 😂 اگه یه زیون بود شاید راح تر بود

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
بخدا راحته منم وقتی میخوام فارسی بحرفم بدجور تو فشار میافتم اصلا 😶

داداشم از اول فارسی یاد گرفته از بس تو خونه فارسی حرف زدیم تا نفهمه الان باید انگلیسی حرف بزنیم که اونم من بلد نیستم .هرچی ترکی میگم نمیفهمه باید فارسی بگیم 😑😑😑

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
نه بابا فقط بعضی کلمه هاش چند تا معنی میده ادم میفته تو دردسر🤣

حنا تو تبریز بری پاساز اینا فارسی حرف بزنی هیچی نمیفروشن 🤣🤣

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چرا میخندی؟ نکنه دهه هشتادی هستی؟

خوشبحالتون😂

باور کن😂😂

1-ها-------يعني بله (در حالت عادي براي گفتن آري)

2-هــا؟---يعني چي چي ميگي؟

3-هـا---يعني خب (در حين تعريف يا صحبت با طرف مقابل استفاده ميشود كه منظور همان ادامه دادن صحبت ميباشد)

4-هـــا!!----يعني برو خودتي(زماني كه ميخواي بگي خر خودتي)

5-هــا هـــا---(براي تاييد حرف طرف مقابل گفته ميشه)

6-هـــــا----پسنديدن چيزي(مثلا اين لباس قشنگه؟كه در جواب //ها// گفته ميشه)

7-هــا باشه---يعني بشين تا بيام(زماني گفته ميشه كه كسي بخواد سرمون كلاه بذاره)

8-هـــاآ----زماني گفته ميشه كه براي كسي شاخ و شونه ميكشين!

9-هــــــــــــا---بصورت كشيده گفته ميشه در زماني كه نميخواين حرف طرف مقابل رو گوش كنين.

10-هــــــــــــــــا.----زماني گفته ميشه كه از چيزي داري لذت ميبري...

11-ها؟---بصورت خيلي ريز گفته ميشه.(براي تعجبهاي گيج كننده همان متوجه نشدم معني ميدهد)

12 -هــــــــا---زماني گفته ميشه كه طرف از خوشحالي چيزي رو بدست بياره(يعني هورااااا)

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
دوتا زیون قاطیه بخاطز اون هم از ترکیه برداشتیم هم از اذربایجان بعد شدیم ترکی آذری 😂 اگه یه زیون بود ...

یه تاپیک بود ظهر یه نفر میگفت ترکا زشتن و جدشون مغولاس باهاش بدجور درافتادم😒

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
دوتا زیون قاطیه بخاطز اون هم از ترکیه برداشتیم هم از اذربایجان بعد شدیم ترکی آذری 😂 اگه یه زیون بود ...

عین کوردی که صد تا شاخه داره و هیچکدوممون متوجه زبان دیگری نمیشیم😁

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد
عین کوردی که صد تا شاخه داره و هیچکدوممون متوجه زبان دیگری نمیشیم😁

نام ببرم شاخه هاش رو؟😂حفط کردم💪💪