2777
2789
عنوان

دورهمی ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15163 بازدید | 4429 پست
عرررر😭😭😭همدردیم ای نامردا ترکی حرف میزنن من نمیفمم

چقدرم زبونشون سخته 

هرچقدر زور میزنم نمیتونم بفهمم چی میگن😥😂

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوزم اوسدع یا گوزوم اوسدع

چقدر سخت

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد
چقدرم زبونشون سخته  هرچقدر زور میزنم نمیتونم بفهمم چی میگن😥😂

اخه از یه چیز  چندتا هست مثلا همین چشم میتونی بگی جوزوم اوسته یا گوزوم اوستع یا باشیم اوسدع 

ت وه اخرشون د و ع بزاری فرقی نداره

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
چقدرم زبونشون سخته  هرچقدر زور میزنم نمیتونم بفهمم چی میگن😥😂

بخدا راحته منم وقتی میخوام فارسی بحرفم بدجور تو فشار میافتم اصلا 😶

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
سلام شبتون بخیر😊🌺

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
اخه از یه چیز  چندتا هست مثلا همین چشم میتونی بگی جوزوم اوسته یا گوزوم اوستع یا باشیم اوسدع&nbs ...

آها 

ترک کجایی؟ 

اخه از یه چیز  چندتا هست مثلا همین چشم میتونی بگی جوزوم اوسته یا گوزوم اوستع یا باشیم اوسدع&nbs ...

چی گفتی تو اصلا🤣🤣🤣

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
چقدر سخت

😂😂مال شمام سخت بود ولی من زور زدم و کمی یاد گرفتم تو ام زور بزن و یاد بگیر💪💪

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

خداوکیلی خودت فهمیدی چی گفتی 😐

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
دورهمی دهه هشتاذه؟

نه

خداوکیلی خودت فهمیدی چی گفتی 😐

نه😂😂