2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 142 پست

خیلی درکت میکنم وقتی میبینم هم سنام همه ازدواج کردن خیلی یجوری میشم نه اینکه حسود باشما نه بخدا ولس دلم میخواد منم ازدواج کنم امروز بختطر این موضوع فقط گریه کردم😔

فقط 44 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصش نخور..پیدامیشه کم کم..😊😊

انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خیلی درکت میکنم وقتی میبینم هم سنام همه ازدواج کردن خیلی یجوری میشم نه اینکه حسود باشما نه بخدا ولس ...

به خدا هم دردیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هروقت اسم چله و دعا برای ازدواج میشه حس بدی پیدا میکنم، آخه ازدواج زورکی چه لطفی داره😑

😏

وای اگه ازدواج من خیلی دور باشه که تا اون موقع میمیرم از تنهایی و بی کسی...

ن انشالله دور نیست 

مهم خوشبختیه حتی اگه دور باشه 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
دلم میخواد فقط بمیرم از این زندگی راحت شم

خدا نکنه

اسی ان شاالله کرونا تموم شد به خودت برس تو مجالس شرکت کن... تو مهمونیا شرکت کن

اعتماد ب نفس داشته باش

اجتماعی باش

با مهربونی و احترام با همه صحبت کن

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
چی بگم؟ حتما پیج های دانشگاهی یا پیج شهرتون تو اینستا هست الکی برو دایرکت کسی که می‌پسندی ظاهر و شرا ...

واه مگه الکیه!

یهو میبینی خودش خوشش میاد پسره خوشش نمیاد ازش....

یا یهو میبینی هردو خوششون میاد از هم و به هم وابسته میشن اما پسره شرایطشو نداره بیاد خواستگاریش 

یا اینکه پسره قبول کنه باهاش باشه اما نخوادش برا ازدواج فقط برا تنهایش بخوادش بعد میدونی چقد بد میشه براش؟

من همین الان با عشقم نزدیک ۳ ساله رابطه دارم و هنوز شرایطش فراهم نشده برای ازدواج و هردومون داریم زجر میکشیم و هی با هم بحثمون میشه سر همین چیزا...

قطعا خدا براش بهترین آدم رو به وقتش میرسونه...یهو میبنی خودش میره تو رابطه بعدش رابطه بد از آب درمیاد و برمیپرده به چنین روزی که ای کاش هیچ وقت نمیگفتم تنهام و دوست دارم ازدواج کنم

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
به خدا هم دردیم 

خیلی سخته خدا کمکمون کنه یکیو دوس دارم ولی سربازه😔نمیدونم میشه یا نه...باورت میشه واسم مثه خواب و رویا شده ازدواج کردن😔

فقط 44 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

اسی ان شاالله کرونا تموم شد به خودت برس تو مجالس شرکت کن... تو مهمونیا شرکت کن اعتماد ب نفس داشته ب ...

فدات شم چشم انشالله