2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 142 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین مشکل رو دارم خواستگار هم داشتم اما هیچ کدوم به سرانجام نمی رسید سوره احزاب رو نوشتم گذاشتم تو شیشه لباسام تقریبا ی ماهی میشه امروز خواستگار داشتم باهاش حرف زدم تا ببینم خدا چی میخواد

گرچه ازت خیلی دلگیرم ولی هنوزم تو خدای خوب منی💔
خواستگار ندارم حتی یکی 

چله ی دعای معراج بردار با نماز حاجت حضرت زهرا تو نت سرچ کن واست میاد

بعد ۴۰ روز بیا نتیجه رو بگو واسه همه که معجزه شده ایشالله برای شما هم بشه

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡
الهی من فدات بشم  چند سالته

خدا نکنه عزیزم ۲۲ سالم ☹

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چی بگم؟ حتما پیج های دانشگاهی یا پیج شهرتون تو اینستا هست الکی برو دایرکت کسی که می‌پسندی ظاهر و شرا ...

آخه چجوری ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من همین مشکل رو دارم خواستگار هم داشتم اما هیچ کدوم به سرانجام نمی رسید سوره احزاب رو نوشتم گذاشتم ت ...

انشالله خوشبخت شی عزیزم میگم حتما باید شیشه باشه یا پلاستیکی میشه بعد عزیزم شرایط،نوشتنش چجوریه همه رو پشت سر هم بنویسم

چله ی دعای معراج بردار با نماز حاجت حضرت زهرا تو نت سرچ کن واست میاد بعد ۴۰ روز بیا نتیجه رو بگو وا ...

چشم انشالله 

هنوز وقت داری من ۳۰ سالمه باید به معرفا بسپرین همین تو مسجدا و هییتا زیاد برو ببیننت اگه مدهبی 

هستم ولی معرف نمیشناسم 

دامپزشک هم هستی پیج دکترها و دامپزشک ها اینا پیج های خاص خودشونو دارن 

اره عزیزم ترم ۸ دامپزشکیم