bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 142 پست اینجا کسی بوده که مشکل ازدواج داشته یا اطرافیانشون؟؟چیکار کردن که حل شده؟؟من دیگه طاقت تنها بودن رو ندارم.لطفا اگه قصد توهین دارین نیاین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/05/18 | 20:40 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 من چی بگم 29 سالمه بیکار عاشق یه نفر شددم که هم بخاطرش بیکار شدم هم خانوادم تح ... ای وای انشالله درست شه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 باکسی که شغلش آزاده قصد داری؟ فرقی نداره پسر سالم دوس دارم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خزان_پاییزی عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4249 انشالله خوشبخت شی ممنون عزیز دلم همچنین🌺🌺 با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 اهان بخاطر اونه دختر خاله من 35 سالش بود ازدواج کرد تازه می گفتن بچه ست😂😂 ... مرسی عزیزم فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
niloam عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5270 لطفا برای منم از این دعاها بکن🙏😌 ایشالا خدا خودش ی بنده های خوبشو واسط انتخاب کنه و وساطتش هم با امام مهدی باشه عزیزم ❤️ میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 نماز امام جواد بخون من ۳ماه هر روز خوندم تا موقعی که عقد کردم عزیزم خوشبخت شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عزیزم ۲۲ سال سنی نیست باید شاد و خوشحال باشی هر گز منتظر این نباش کس دیگه ای بیاید حالتو خوب کنه من ... ☹☹ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بانوی۶۰ عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 5681 میخوام بدونم اگر کسی به نیابت دعا کنه چقدر تاثیر دلره والا من تو خود سایت حق شناس خوندم نایب نمیشه ولی تو همین نی نی سایت دختره گفت برای دو تا حاجت مهمش نایب گرفته منم گفتم ۲۹۰ هزار تومن پولی نیست ارزش داره یا میشه یا نه ببینیم چی میشه
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 زوده حالا من ۲۵سالمه میترسم سمت ازدواج برم عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
dokhtpaeez عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 263 فرقی نداره پسر سالم دوس دارم سالمه پسر عمومه دنبال یه دختر خوب میگردیم براش بااین اوضاع اقتصادی سخت گیر هم نباشه خونواده عروس
baroon_bahari عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9534 ایشالا خدا خودش ی بنده های خوبشو واسط انتخاب کنه و وساطتش هم با امام مهدی باشه عزیزم ❤️ مرسی گلم🌸🌸
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 سالمه پسر عمومه دنبال یه دختر خوب میگردیم براش بااین اوضاع اقتصادی سخت گیر هم نباشه خونواده عروس کجایی هستی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خزان_پاییزی عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4249 سالمه پسر عمومه دنبال یه دختر خوب میگردیم براش بااین اوضاع اقتصادی سخت گیر هم نباشه خونواده عروس از موقعیتش بگو...همینجوری دختر نمیدیم بهتون😁 با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱