اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
تبریک میگم عید غدیر رو به تمام شیعیان و خواهرای اهل تسنن میدونم خیلیا عاشق حضرت علی(ع) هستن
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
کاش مینوشتی جوابشو شهید بهشتی؟؟؟یا پسرش؟؟ درمورد شهید رجایی هم اینو گفته بودن یا شهید باهنر ...
حضرت علی ع عزیزم
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَنقَلبِـ مَنروحِـ مَن" یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه هستی که اینگونه تمامـ مرا به تلاطمـ در آوردی؟!....{حُـــــسیـن(ع)}مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^