اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تبریک میگم عید غدیر رو به تمام شیعیان و خواهرای اهل تسنن میدونم خیلیا عاشق حضرت علی(ع) هستن
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
کاش مینوشتی جوابشو شهید بهشتی؟؟؟یا پسرش؟؟ درمورد شهید رجایی هم اینو گفته بودن یا شهید باهنر ...
حضرت علی ع عزیزم
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَنقَلبِـ مَنروحِـ مَن" یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه هستی که اینگونه تمامـ مرا به تلاطمـ در آوردی؟!....{حُـــــسیـن(ع)}مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^