2777
2789

سلام،من هفته ۳۶ هستم،از صبح بچم خودشو یکسره گوله میکنه،البته تکون میخوره اما خیلی گوله میکنه،خیلی نگرانم😭😭😭انقباض نیست فقط جمع میشه باز میشه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زن عموم میگفت شکمش سرما خورده نی نی خودشو جمع میکرده

عه،اخه از دیشب جلو پنکه خوابیدم صبح اینطور شد

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

گرم کن شکمتو قند بارداری نداری؟

قند دارم،اما هرروز با دستگاه چک میکنم،سه روز قندم خوب بود.در حد دارو نیست با غذا کنترل میکنم

احتمالش هس نگران نشو شکمتو گرم نگه دار نه خیلی گرم نگه داری  متعادل

باشه😭

میگن سردش بشه اینجوری میشه انگار قلنج میشه جمع میشه یجا . با یچیزی خیلی آروم شکمتو ببند 

باشه.نکنه بخاطر قند😭

عزیزم بعضی بچهدها مدل حرکتشون اینجوره من پسرم کلا این مدلی بود انقدر گوله میشد ی جام که حس میکردم او ...

من امروز اینطور شدم