2777
2789
عنوان

بچه ها ازصبح نی نیم خودشو گوله میکنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 27 پست
شکمتو گرم نگه دار و استراحت کن دور شکمت رو پتو یا روسری بنداز ..

باشه پتو پیچیدم الان

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ربط داره؟دیشب تا صبح پنکه جلوم روشن بود

وای چه حواس پرتی. بچه باید جاش گرم باشه. یه چیزی ببند دور شکم و کمرت تا گرم بشه . کمرتو و شکم تو با روغن زیتون چرب کن. فکر خودت نیستی فکر بچه باش. غذاهای با طبع گرم بخور. آب‌جوش یا چای کمرنگ بخور با نبات یا عسل تا از درون شکمت گرم بشه. سردیجات لب نزن

وای چه حواس پرتی. بچه باید جاش گرم باشه. یه چیزی ببند دور شکم و کمرت تا گرم بشه . کمرتو و شکم تو با ...

اخه دیشب خیلی گرم بود،پنکه گذاشتم جلوم خوابیدم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

اخه عزیزم چرااااا..بچت قلنج کرده دیگه

من صبح داداشم پقخواست بره سرکار لباسش نم داشت پنکه  روشن کرد رو به من بود،،یادش رفت خاموش کنه فقط یکساعت بادش بهم خورد تا طهر درد کشیدم اخرش دادم کمرم با روغن مالیدن

روعن بادوم تلخ یا زیتون بمال به کمرت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

خب سردیس شده عزیزم یچی گرم بخور

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

نکنه بخاطر قند باشه😭اتفاقی برا بچم بیوفته،قتد ناشتام ۱۰۷ بود با غذا کنترل میکنم.هرروز هم اندازه میزنم خونه خوبه