2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست
به دوست و آشنا بگو معرفیت کنن به کسی 

خب آخه چجور بگم؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر !!

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  

سنی نداری گلم ان شاءالله ب وقتش ی پسر خیلی خوب قسمتت بشه در کنار هم خوشبخت بشی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
با مادرت زیاد بیرون برو!  آرایش غلیظ نکن ی جور ک زیرش دفن بشی  پوششتم معقول باشه

به خدا همین کارو میکنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

والا من داشتم ۴/۵تا اما از ۱۷سالگی ب بعد تا الان ک دیگ داره۲۱سالم میشه خبری نیس

ولی خدایی من هیج جا نمیرم همش خونه ام

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
توهم ی دونه نداری ؟؟؟

نه اصلا دریغ از یکی به خدا هم خوشگلم هم تحصیل کرده

معرفی چیزی میشناسی شمارتو بده بهش

نه ولا سراغ ندارم

به خدا همین کارو میکنم 

پس هنوز وقتش نیس 

هرچیزی برات خدا نوشته همون میشه 

شاید نوشته 25 سالگی ازدواج میکنی 

هرکار کنی نمیتونی اون تقدیرو عوض کنی 

سال 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.. 🌈پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️محتاج دعاهاتونم برام با دلای پاکتون دعا کنین منم دعا تون میکنم💞
خب آخه چجور بگم؟

بخدا خیلی جواب میده خواهرشوهر من تایکیو میبینه فوری میگه بره من یدونه شوهر پیدا کن ببینم بلدی زیاد بهش معرفی میکنن اینقد ادا اطفار داره نمیره

هرچه هستم خدایم داند...
نه اصلا دریغ از یکی به خدا هم خوشگلم هم تحصیل کرده

منم بخدا همینطور خانوادم خوبن خودم خوبم کارمندم هیچ 😑😑😑😑😑

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
میخای عروس بشی

اره خیلی دوس دارم