2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست
ختم سوره ی فتح بگیر ۴۰ روز خیلی خوبه کلی ادم با این ختم که خوندن ازدواج کردن البته خودم میخوام یه ...

فدات شم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله که به زودی ازدواج کنید و همه ی جوان ها که میخوان ازدواج کنند

انشالله

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سلام عزیزم.من شنیدم که ختم کلمه ی الله الصمد خیلی مجربه...من خودم میخواستم مهرم بیفته به دل کسی که د ...

عزیزم چجوریه و چنتاس

امیدوارم ی شوهره خوب سره راهت قراربگیره

عزیزم دلمی انشالله ....شمام خوشبخت شی گلم

فقط قسمت.صبر کن ولی از خدا بخواه قسمتت رو یه آدم درست قرار بده. سنی هم نداری که دختر خوب. این دوره پسری بخواد حرفی برا گفتن داشته باشه شغلی دست و پا کرده باشه پولی داشته باشه و اخلاق و رفتارش به یه حدی رسیده باشه که بشه زنش داد باید بالای ۳۰ یا ۳۲ باشه. اونم به سختی.سن پایین باشن واقعا بهت سخت میگذره ها.تفاوت سنیتم زیاد باشه بهت سخت میگذره. ازدواج برا پسرها هم خیلی سخت شده. برادر شوهر من ۳۴ سالشه متخصص داخلی هست ۱ سال دیگه تمومه نمیتونه ازدواج کنه. مادرشوهرم خرج عروسی و رهن خونه و ... رو هم میده چون تا حالا داشته میخونده الان چیزی از خودش نداره. وای به حال اونی که ساپورت مالی هم نمیشه.

عزیزم برای اینکه خواستگار پیدا کنی با مامانت برو مسجد مرثیه بازار . پوششت متین و سنگین باشه. آرایش م ...

وقتی میگین برید بیرون خواستگار پیدا کنین

کلی علامت سوال میاد تو ذهنم

تو این شرایط که ماسک زدیم اصن چهره مشخص نیس که بخوان خواستگاری هن بکنن؟

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
عزیزم چجوریه و چنتاس

چهارصدهزارباربایدذکر الله الصمدروبه اون نیتی که داری بگی.اولش نیتتومیگی،قبل وبعدنیتت ام که میدونی بایدصلوات بفرستی .هرروزم بایدبخونی شده روزی ده تام گفتی گفتی فقط نبایدفاصله بندازی بین روزاش .خیلی شنیدم که به بیست هزارتانرسیده حاجت گرفتن.اینویه حاج خانم بمن یاددادمن خودم ۹هزارتافرستادم حاجتموگرفتم...

فقط قسمت.صبر کن ولی از خدا بخواه قسمتت رو یه آدم درست قرار بده. سنی هم نداری که دختر خوب. این دوره پ ...

مرسی عزیزم فدات 

چهارصدهزارباربایدذکر الله الصمدروبه اون نیتی که داری بگی.اولش نیتتومیگی،قبل وبعدنیتت ام که میدونی با ...

فدات شم عشقم انشالله خوشبخت شی عزیزم 

عزیزم من اینقدر خاستگار دارم هرجا میرم از در و دیوار برام خاستگار می‌ریزه ولی افسوس با هیشکدوم ازدواجم جور نمیشه یه چیزی میشه یا خراب میشه یا خانواده ها مخالف میشن یجوری میشه که ازدواجم جور نمیشه این دیگه خیلی سخت تره که خاستگار داشته باشی با هم تا مرحله ازدواج پیش برین ولی ازدواج جور نشه هرکس دعایی راه گشایشی بلده بمنم یاد بده برام دعا کنه

زندگی زیبا دوستت دارم ...
چهارصدهزارباربایدذکر الله الصمدروبه اون نیتی که داری بگی.اولش نیتتومیگی،قبل وبعدنیتت ام که میدونی با ...

حاجتتون بعید و سخت بود ؟ من خیلی نذرا و دعاها انجام دادم اما همش تو کارم گیر و گره میفتع همش ازدواجم خراب میشه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
عزیزم من اینقدر خاستگار دارم هرجا میرم از در و دیوار برام خاستگار می‌ریزه ولی افسوس با هیشکدوم ازدوا ...

انشالله به زودی عروس شی منم در حد حرف دارم خواستگار ولی کلا واقعا بخواد نه