2777
2789
عنوان

ازدواج

434 بازدید | 59 پست

سلام خوبین خانوما لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و هر کسیم میخواد مسخره کنه یا حرف بی ربط بزنه نیاد من خیلی دوس دارم خواستگار برام بیاد و ازدواج کنم و عروس شم ولی اصلا یه خواستگارم ندارم میشه بگین چیکار کنم چه ختمی چه چله ای هر چی بلدین که بهم کمک میکنه برام بگین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چند سالته

۲۲

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالته

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منم والا کلی چله ورداشتم نشده منم ندارم 😭😭😭😭

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

منم دوس دارم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چندسالته

۲۲

با مادرت زیاد بیرون برو! 

آرایش غلیظ نکن ی جور ک زیرش دفن بشی 

پوششتم معقول باشه

سال 1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.. 🌈پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️محتاج دعاهاتونم برام با دلای پاکتون دعا کنین منم دعا تون میکنم💞
منم والا کلی چله ورداشتم نشده منم ندارم 😭😭😭😭

عزیزم

منم دوس دارم 

هم دردیم