آره من الان ۱۹ سالمه از ۱۲ سالگی فهمیدم بابام چبکارست اینقد که دیگه اصلا برام مهم نیست فقط دلم برا مامانم میسوزه نمیتونه طلاق بگیره که خیلی بده آدم به حدی برسه که دلش بخاد باباش بمیره خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره منم حس میکنم ولی مامانم جوری رفتار میکنه که براش مهم نیست ولی تو دلش چی میگذره خدامیدونه
باز خدا خیر مامانتو بده به تو چیزی نمیگه مامان من همش میناله و درد دل میکنه واقعا روح و روان منو فقط نشونه گرفتن همشم میگ من به خاطر شماها وایسادم رحمم میاد بهش برا همون گوش میدم چیزی نمیگم ولی خودم از راهنمایی داغون شدم الان ک بدتر هیچی خوشحالم نمیکنه دیگ
الان چیکارکنم برام مهم نیست دیگه فقط دلم برا مامانم میسوزه نکنه ازش مریضی بگیره
نمیدونم راستش😔فقط به مامانت نگو. از درون داغون میشه. تا میتونی خرج بتراش برای بابات. با زبون خوش یا داد و دعوا. هر جور که میتونی. در مورد مریضی هم نمیتونی به روی بابات بیاری؟ حساب نمیبره از شما بچه ها؟
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
نه فقط به فکر هوسشه من فقط مبترسم مامانم مریض شه چیکارکنم
اگه زورت نمیرسه که کاری نمیتونی بکنی. فقط هر جور میتونی براش خرج بتراش. مامانت رو هم از بچه دار شدن حسابی بترسون که تو این سن هم ممکنه، تا از ک..م استفادهکنه حتما