2777
2789

بابای من همش تو گوشیش و اینستا عکس زنای خوشکلو میبینه و اسکرین شات میگیره.

الانم گوشیش خراب شده زود شارژ خالی میکنه.

دستشم خالیه.

من میتونم براش گوشی بخرم ولی نمیخرم بخاطر اینکارش.

کارم درسته؟ یا اشتباه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی سخته خیلی همیشه میگن پدرا اولین مردزندگیه یه دختره اما نیست متنفرم ازش حالم بهم میخوره 

منمم همش میگن تو  چرا با بابات اونجوری رفتار میکن تو که اینقد بابای مهربون و مومنی داری کسی چه میدونه از دردم؟

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
بابای من همش تو گوشیش و اینستا عکس زنای خوشکلو میبینه و اسکرین شات میگیره. الانم گوشیش خراب شده زود ...

چه سوالی

معلوم ک درسته

چن وقت دیگه از سرش میفته

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
نه نمیشه حساب نمیبره مگه بچست بعدم نمیخام آبرو تو فامیل بره مامانم اینطوری داغون میشه

عزیز من همه از باباشون حساب میبرن. بابا نشد داداش بزرگتر. بعدشم قرار نی پخش بشه خودشون از همه بیشتر میخوان پخش نشه

مادرتم خودش میدونه که در حد چت نیس مگه میخاد خاله بازی بکنه...هدف مردها از این کارها فقط ارضای هوا ...

آره منم حس میکنم ولی مامانم جوری رفتار میکنه که براش مهم نیست ولی تو دلش چی میگذره خدامیدونه

آره تازه اونجا بیشتر دلم می گیره که زنه شوهر داره

وای الهی بمیرم برا دلت ..چقدر ادم حرصش میگیره کاش شوهره زنه بفهمه هم زنشو هم پدرتو ادب کنه 😔😔ولی آبروریزی نشه مامانت طفلی خیلی گناه داره

آره مطمئنم 

به مامانت گفتي 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak