2777
2789
وای الهی بمیرم برا دلت ..چقدر ادم حرصش میگیره کاش شوهره زنه بفهمه هم زنشو هم پدرتو ادب کنه 😔😔ولی آ ...

آره من الان ۱۹ سالمه از ۱۲ سالگی فهمیدم بابام چبکارست اینقد که دیگه اصلا برام مهم نیست فقط دلم برا مامانم میسوزه نمیتونه طلاق بگیره که خیلی بده آدم به حدی برسه که دلش بخاد باباش بمیره خیلی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره تازه اونجا بیشتر دلم می گیره که زنه شوهر داره

مگه نمیگی عکس صیغه نامه دیدی؟

به زن شوهر دار که صیغه نامه نمیدن

زنه شوهر نداره 

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈

خوشبحالت که  مامانت میدونه حداقل چت میکنه مامانم هیچیی نمیدونه فک میکنه بابام حتی به خانوما نگاهم نمیکنه همه میگن چقد ادم چشم پاکی بابات هفته ها میره مسافرت میگن  واسه کاره زحمت میکشه اما واقعیت چیزه دیگه ای

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!
آره منم حس میکنم ولی مامانم جوری رفتار میکنه که براش مهم نیست ولی تو دلش چی میگذره خدامیدونه

باز خدا خیر مامانتو بده به تو چیزی نمیگه مامان من همش میناله و درد دل میکنه واقعا روح و روان منو فقط نشونه گرفتن همشم میگ من به خاطر شماها وایسادم رحمم میاد بهش برا همون گوش میدم چیزی نمیگم ولی خودم از راهنمایی داغون شدم الان ک بدتر هیچی خوشحالم نمیکنه دیگ 

الان چیکارکنم برام مهم نیست دیگه فقط دلم برا مامانم میسوزه نکنه ازش مریضی بگیره

نمیدونم راستش😔فقط به مامانت نگو. از درون داغون میشه. تا میتونی خرج بتراش برای بابات. با زبون خوش یا داد و دعوا. هر جور که میتونی. در مورد مریضی هم نمیتونی به روی بابات بیاری؟ حساب نمیبره از شما بچه ها؟

باز خدا خیر مامانتو بده به تو چیزی نمیگه مامان من همش میناله و درد دل میکنه واقعا روح و روان منو فقط ...

آره مامان بیچارم دم نمیزنه چون میدونه من چقد حساسم دلم میسوزه براش خیلی این همه با همه چیه یه مرد بسازی ولی اون درعوض خیانت کنه

قبلا چند بار لوش دادم ولی بهترکه نشد هیچ بد تر شد

الان ميخواهي چيكار كني 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نه فقط به فکر هوسشه من فقط مبترسم مامانم مریض شه چیکارکنم

اگه زورت نمیرسه که کاری نمیتونی بکنی. فقط هر جور میتونی براش خرج بتراش. مامانت رو هم از بچه دار شدن حسابی بترسون که تو این سن هم ممکنه، تا از ک..م استفاده‌کنه حتما