2777
2789
عنوان

کمکککککک

241 بازدید | 18 پست

بچه مارمولک اومده خونم با‌میله جارو برقی کشید بالا امکانش هست بیاد بیرون از جارو؟چکارکنم حالا تو دنیا از تنها حیوونی ن چندشم میشه مارمولکه...وای معلوم نیس ننه این بچه کجایه خونمه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هزار پا جارو کرده بودم تو جارو‌مونده بود نگو بزرگ شده بود اومد بیرون یع روز😐 جارو رو‌از خونه بذار بیرون بذار دم در ، تا شوهرت بیاد کیسه اشو خالی کنه

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
برو بیرون از خونه و یه کیسه ببر و مخزن جارو برقی رو تمیز کن

وای دلم نمیخاد دس ب جارو بزنم همش فک میکنم میاد رو دستم شوهرمم ک ازاون بی عرضه هاس دس ب هیچ نمیکنه

وایییییییییییی نگو تورو خدااااااااا

بخدا ! یه هراز پا  اندازه نخ بود انقد ریز بود فک کنم بچه بود با جارو شارژی جارو کردم به خیال این که مرده دیگه ! گذشت گذشت سه چهار ماه بعد دیدم‌یه دایناسور داره از جلو جارو شارژیم رد میشه فهمیدم خودشه😐با ته جای دستمال کاغذی کوبیدم روش ! ولی چندشم میشد جمعش کنم . انننننقد بزرگ بود که شوهرم جنازشو دید گفت دیگه دزد ام بیاد من نگران تو نیستم تو از پس خودت بر میایی😁😁 من خیلی ترسو ام ولی پای بچه ام وسط باشع جوری له میکنم اون موجود رو!!!! 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
بخدا ! یه هراز پا  اندازه نخ بود انقد ریز بود فک کنم بچه بود با جارو شارژی جارو کردم به خیال ای ...

خخخخخخخ اَیییییییییییییییییییییی خوشبحال اونایی ک نترسن عروس خالم جانورشناسی میخونه مارمولکو تو دستش نازمیکنه میگه ایقدر لطیف ونرمه بگیر امتحان کن وااااایییییی